۴۴ درصد واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان در شهر اصفهان رفع نقص شده است

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان گفت: تاکنون ۴۴ درصد از واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان در این کلان‌شهر رفع نقص شده و به شرایط قابل اسکان بازگشته‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید مصطفی اعتصامی امروز _سه‌شنبه بیست‌ودوم اردیبهشت_ در جلسه کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر اصفهان که با حضور مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان و مدیران بخش‌های مختلف این صنعت برگزار شد، اظهار کرد: در جریان عملیات‌های پس از حملات جنگ رمضان، مجموعه‌ای گسترده از اقدامات امدادی، ایمنی، خدماتی و بازسازی با مشارکت دستگاه‌های مختلف اجرایی و امدادی انجام شده است.

وی افزود: در ۱۹۰ عملیات‌ آتش‌نشانی، ۱۲۷ نفر نیروی اعزام شدند و در مجموع ۲۹۱ ناوگان عملیاتی درگیر بودند، همچنین حدود ۱۴ هزار تن نخاله از مناطق آسیب‌دیده جمع‌آوری و آواربرداری شده است.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با بیان اینکه در تمام مراحل عملیات، گروه‌های جهادی حضور فعال داشته‌اند، گفت: فرماندهی عملیات‌ها و میدان، فرماندهی تخلیه و همه مراحل تخلیه پس از حمله، بر اساس چک‌لیست مشخص انجام شد.

اعتصامی ادامه داد: حضور عوامل انتظامی برای تأمین امنیت محل، استقرار تیم‌های مددکاری اجتماعی که در تمام عملیات‌ها حضور داشته‌اند، پاک‌سازی منازل، پشتیبانی لجستیکی و تأمین وعده‌های غذایی گرم برای نیروها و آسیب‌دیدگان، مدیریت اجساد در موارد مورد نیاز و تأمین تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز در همه مراحل لحاظ و اطلاعات آن به‌طور کامل ثبت شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۳۰۱ خانواده آسیب‌دیده جنگ رمضان شامل ۱۱۵۷ نفر اسکان داده شده‌اند، گفت: از این تعداد، اسکان ۱۱۹ خانواده به پایان رسیده است و در حال حاضر ۱۸۲ خانواده شامل ۷۴۳ نفر همچنان در حال اسکان هستند که امکان اسکان توسط شهرداری تأمین شده است؛ حدود ۳۵ درصد از خانواده‌هایی که اسکان داده شده بودند نیز پس از آماده شدن منازل خود به محل سکونتشان بازگشته‌اند.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: اطلاعات اسکان به تفکیک محل‌های مورد اصابت، میزان نیاز به رهن واحد مسکونی یا نیاز نداشتن و محل دقیق اسکان افراد ثبت شده است، محل‌های اسکان شامل هتل‌ها، مراکز آموزش و پرورش از جمله خانه‌های معلم و منازلی که در قالب پویش نذر خدمت در اختیار قرار گرفت، است.

۴۴ درصد واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان در اصفهان قابل اسکان شده است

اعتصامی با بیان اینکه آمار اسکان آسیب‌دیدگان جنگ ۳۸ هزار و ۴۷۱ نفرشب‌خواب ثبت شده است، تصریح کرد: ۹۵۱۹ واحد آسیب‌دیده شامل واحدهای مسکونی، تجاری و اداری بخش خصوصی شناسایی و ارزیابی شده‌اند.

وی افزود: هرچند ارزیابی‌ها بیش از این تعداد بوده، اما این رقم به‌عنوان واحدهای آسیب‌دیده ثبت شده است، بر اساس ارزیابی‌ها، حدود ۹۰ تا ۹۱ درصد آسیب‌ها جزئی بوده، حدود 8 درصد معادل ۷۸۰ واحد دارای آسیب‌های کلی بوده و ۶۳ واحد نیز دچار تخریب کامل شده‌اند.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: بررسی‌های منطقه‌ای نشان می‌دهد بیشترین میزان آسیب به‌ترتیب در مناطق ۷، ۱۳، ۸، ۵ و ۶ ثبت شده است، این مناطق به‌عنوان مناطق پرآسیب شناخته شده‌اند.

اعتصامی با بیان اینکه تاکنون ۴۴ درصد از واحدهای آسیب‌دیده رفع نقص شده و به شرایط قابل اسکان بازگشته‌ است، ادامه داد: اقدامات انجام‌شده شامل نصب شیشه‌ها، رفع آسیب‌های جزئی، مرمت آسانسورها، اجرای کناف، تعمیر درهای ورودی، پنجره‌ها و درهای چوبی داخلی ساختمان‌ها بوده است که در حوزه اختیارات و توان اجرایی شهرداری انجام شده است.

وی با اشاره به درصد پیشرفت اقدامات به تفکیک مناطق تصریح کرد: منطقه یک دارای ۳۱ درصد پیشرفت، منطقه ۳ با ۵۹ درصد و منطقه ۱۳ با ۵۰ درصد پیشرفت در رفع آسیب‌ها بوده‌اند، بر اساس اعلام مسئولان پیش‌بینی می‌شود آسیب‌های جزئی حداکثر تا اوایل خرداد به‌طور کامل برطرف شود.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با بیان اینکه محلاتی که بیشترین میزان رفع آسیب‌دیدگی را داشته‌اند به‌صورت تفکیکی مشخص شده‌اند، گفت: برای هر محله یک مسئول بازسازی تعیین شده است و افراد مشخصی برای پاسخگویی، پیگیری تعمیرات و بازسازی معرفی شده‌اند، همچنین درصد پیشرفت اقدامات بر اساس مسئولان و مناطق به‌صورت دقیق ثبت شده است.

کد خبر 970682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.