به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی پلیس، سردار فرج رستمی اظهار کرد: در راستای حراست و کنترل مرزهای استان، مرزبانان یگانهای مرزی حین پایش و رصد نوار مرزی به تعدادی متجاوز حامل بار قاچاق روبهرو شدند.
وی افزود: مرزبانان با در نظر گرفتن موضع مناسب در سد راه قاچاقچیان و اجرای کمین هدفمند موفق شدن مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق را کشف کنند.
فرمانده مرزبانی کردستان تصریح کرد: مرزبانان در پاکسازی و بررسی کامل محل ۷۷ هزار و ۴۷۷ لیتر سوخت گازوئیل، ۳۰ هزار و ۷۶۰ نخ سیگار، ۲۶ هزار و ۲۵۸ عدد لوازم آرایشی، ۵۴۸ راس احشام سبک و مقادیر دیگر کالای قاچاق را کشف و مانع ورود و خروج غیر قانونی این اقلام به کشور شدند.
رستمی با اشاره به دستگیری چهار نفر قاچاقچی، عنوان کرد: بر اساس نظر کارشناسان ارزش کالای کشف شده ۲۹۱ میلیارد ریال برآورد شده است.
نظر شما