افزایش ۱۲ کیلومتری مسیر خط ۴۰ اتوبوسرانی اصفهان + نقشه 

مدیرکل مطالعات معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان از اعمال تغییرات در مسیر خط ۴۰ اتوبوسرانی خبر داد و گفت: با اصلاح مسیر این خط، دسترسی بعضی معابر جنوبی شهر به شبکه حمل‌ونقل همگانی بهبود می‌یابد و ارتباط شرقی-غربی در محور جنوب زاینده‌رود تقویت می‌شود.

جمشید لقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اصلاح مسیر خط ۴۰ اتوبوسرانی شهر اصفهان و بهبود دسترسی بعضی معابر جنوبی شهر به شبکه حمل‌ونقل همگانی اظهار کرد: در اصلاح انجام‌شده، مسیر خط ۴۰ از میدان قائمیه تا بلوار ملت بدون تغییر باقی مانده است، اما بخش پایانی مسیر در خیابان چهارباغ بالا حذف و ادامه مسیر از بلوار ملت به سمت بلوار آیینه‌خانه، خیابان شیخ صدوق شمالی، شیخ مفید، آیت‌الله ارباب، قائم‌مقام فراهانی (سپهسالار)، کندروی بزرگراه شهید همت و خیابان آبشار سوم امتداد یافته است و به پایانه آبشار متصل می‌شود.

وی افزود: با اجرای این تغییر، شش کیلومتر به مسیر رفت و شش کیلومتر به مسیر برگشت خط ۴۰ افزوده شده و در مجموع مسیر این خط ۱۲ کیلومتر افزایش یافته است.

مدیرکل مطالعات معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان با اشاره به اهداف این اصلاح مسیر گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل این تغییر، نبود پوشش مناسب حمل‌ونقل عمومی در خیابان‌های شیخ مفید، آیت‌الله ارباب و قائم‌مقام فراهانی بوده است که با اجرای مسیر جدید، این معابر به شبکه اتوبوسرانی شهر متصل می‌شوند.

لقایی ادامه داد: این اصلاح مسیر علاوه بر افزایش سطح پوشش شبکه حمل‌ونقل عمومی، موجب تقویت اتصال شرقی-غربی در محور جنوب رودخانه نیز می‌شود و امکان جابه‌جایی میان بخش‌های مختلف این محدوده شهری را آسان می‌کند.

وی با اشاره به آثار عملکردی این تغییر گفت: با اتصال خط ۴۰ به پایانه آبشار، ارتباط خطوط منتهی به این پایانه از جمله مسیرهای مرتبط با شهرک شهید کشوری، ردان، فیزادان، دنارت، اصفهانک و زیار با غرب شهر تنها با یک تبادل برای شهروندان فراهم خواهد شد.

مدیرکل مطالعات معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: مسیر جدید خط ۴۰ همچنین نقاط جاذب سفر از جمله مراکز درمانی، آزمایشگاه‌ها و مدارس را پوشش می‌دهد که می‌تواند در افزایش کارآمدی شبکه حمل‌ونقل عمومی و کاهش سفرهای خودرویی در این محور موثر باشد.

لقایی ضمن قدردانی از مدیران و رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی بابت توجه ویژه به توسعه مسیرهای اتوبوس و حمایت از طرح‌های بهبود خدمات گفت: برای بهره‌برداری از مسیر جدید، چهار دستگاه اتوبوس به ناوگان این خط افزوده می‌شود تا زمان‌بندی حرکت اتوبوس‌ها همچون قبل باقی بماند.

وی اضافه کرد: در قالب این اصلاح مسیر، ۱۴ ایستگاه جدید نیز در طول مسیر پیش‌بینی شده است تا دسترسی شهروندان به خدمات حمل‌ونقل عمومی در محدوده‌های جدید به شکل مناسب‌تری تأمین شود.

قبل از اجرای طرح
نقشه قبل
افزایش ۱۲ کیلومتری مسیر خط ۴۰ اتوبوسرانی اصفهان + نقشه 
نقشه بعد

کد خبر 970025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.