شهردار: یک‌چهارم معابر ارومیه تا پایان سال‌جاری آسفالت می‌شود

شهردار ارومیه با اشاره به اینکه این شهر ۲۴ میلیون مترمربع معبر دارد، گفت: تا پایان سال‌جاری یک‌چهارم این میزان در نقاط مختلف شهر آسفالت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان غربی، آیدین رحمانی رضاییه در دیدار مردمی ساکنان کوی سالار منطقه رشادت ارومیه با بیان اینکه تا پایان سال‌جاری یک‌چهارم از معابر ارومیه آسفالت می‌شود، اظهار کرد: از این میزان سه میلیون مترمربع در سال گذشته، آسفالت شده بود و سال‌جاری نیز سه میلیون مترمربع آسفالت خواهد شد.

وی با بیان اینکه هدف مجموعه مدیریت شهری، توزیع عادلانه نهضت آسفالت در تمام مناطق شهری، به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار است، افزود: سال گذشته در برخی مناطقی آسفالت‌ریزی کردیم که طی ۲۰ سال گذشته هیچ‌گونه آسفالت‌ریزی در آن‌ها صورت نگرفته بود.

شهردار ارومیه حل مشکلات شهری بدون همراهی مردم را غیرممکن دانست و گفت: مدیریت شهری در کنار شهروندان می‌تواند مشکلات شهر را حل کند و مشارکت مردم در این مسیر بسیار راهگشا خواهد بود.

رحمانی رضاییه با تأکید بر ضرورت رسیدگی ویژه به مشکلات منطقه کوی سالار اظهار داشت: به‌دلیل تراکم جمعیتی بالا و کمبودهای موجود در حوزه خدمات شهری، این منطقه در اولویت‌بندی مدیریت شهری برای رفع مشکلات قرار گرفته است.

شهردار: یک چهارم معابر ارومیه تا پایان سال آسفالت می شود/ از مشکلات عذرخواهم

وی با اشاره به وسعت شهر ارومیه گفت: این شهر ۱۱۰ محله دارد و گستردگی شهر، ارائه خدمات شهری را با دشواری‌هایی همراه کرده است.

شهردار ارومیه افزود: شهرداری ارومیه در سال جاری ماهیانه نزدیک ۴۰۰ میلیارد تومان بابت حقوق و مزایا پرداخت خواهد کرد که این موضوع فشار مضاعفی بر منابع مالی مدیریت شهری وارد می‌کند.

رحمانی رضاییه از تکمیل سه ماه زودتر زیرگذر شورا-ورزش در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: در همین راستا، روگذر چهارراه مخابرات نیز زودتر از موعد مقرر به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهردار: یک چهارم معابر ارومیه تا پایان سال آسفالت می شود/ از مشکلات عذرخواهم

شهردار ارومیه با تأکید بر لزوم تسریع در رسیدگی به مطالبات مردم منطقه ادامه داد: مشکلات مربوط به آسفالت، جدول‌گذاری، اتوبوس، مینی‌بوس شهری و تاکسی در این منطقه باید در اولویت اصلی قرار گیرد و در سریع‌ترین زمان مرتفع شود.

رحمانی رضاییه از شهروندان بابت کمبودها، نارسایی‌ها و مشکلات ناشی از شهرداری عذرخواهی کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 969711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.