تخفیف ۵۰ درصدی بهارانه ابرسازه‌های تفریحی اصفهان تمدید شد  

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان از تمدید طرح تخفیف ۵۰ درصدی بهارانه به‌مناسبت سالروز ازدواج حضرت امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) خبر داد.   

پورکبیریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نظر به استقبال ارزنده گردشگران و شهروندان اصفهانی از طرح تخفیف بهارانه ابرسازه‌های تفریحی اصفهان این طرح به‌مناسبت سالروز ازدواج حضرت امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) تمدید شد.

وی با بیان اینکه این طرح تخفیفی تا بیست‌وهشتم اردیبهشت ادامه خواهد داشت، افزود: گردشگران و شهروندان می‌توانند با مراجعه به اماکن تفریحی و گردشگری تله‌کابین صفه، کوه نور صفه و تله‌سیژ ناژوان از این طرح بهارانه تخفیفی بهره‌مند شوند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: امیدواریم با حضور شهروندان در این اماکن اوقات خوشی برای آن‌ها رقم خورد.

کد خبر 969488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.