۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۲
آخرین اخبار از وضعیت تنگه هرمز

در پی اعلام عملیات پروژه آزادی تنگه هرمز توسط ترامپ، نیروهای مسلح ایران با صدور بیانیه‌ای قاطع، حضور آمریکا راتهدیدی علیه امنیت ملی قلمداد کردند و با اخطار قاطع نیروی دریایی ارتش از ورود ناوشکن‌های آمریکایی-صهیونی به محدوده تنگه هرمز ممانعت شد؛ جدیدترین اخبار جنگ و تنگه هرمز را در این خبر می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دونالد ترامپ رئیس جمهور تروریست آمریکا شب گذشته در اظهاراتی جدید درباره تنگه هرمز مدعی تحرکات آمریکا برای آنچه «آزادسازی حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز خواند»، شد. او مدعی شد که این اقدامات از صبح (امروز) دوشنبه به‌وقت منطقه خاورمیانه آغاز می‌شود.

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش به مذاکرات ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت: «من کاملاً آگاهم که نمایندگان ما در حال انجام گفتگوهای بسیار مثبتی با ایران هستند؛ این گفتگوها ممکن است به نتیجه‌ای بسیار مثبت برای همگان منجر شود.»

تقابل نظامی در تنگه هرمز؟ | پاسخ سخت ایران به «پروژه آزادی» ترامپ چه خواهد بود؟

پاسخ قاطع سرلشکر علی عبداللهی

در واکنش سریع به ادعاهای واشنگتن، سرلشکر خلبان علی عبداللهی، فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص)، در بیانیه‌ای شدیداللحن، امنیت تنگه هرمز را در صلاحیت انحصاری نیروهای مسلح ایران دانست. وی با هشدار به ارتش آمریکا و متحدانش، تصریح کرد که هرگونه تردد در این منطقه باید با هماهنگی تهران صورت گیرد.

وی در پیامی اظهار کرد: مکرر اعلام کرده‌ایم امنیت تنگه هرمز در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است و در هر شرایطی هرگونه عبورومرور امن، با هماهنگی نیروهای مسلح صورت می‌گیرد.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) افزود: سران جنایتکار و ارتش متجاوز و تروریست آمریکا که مدتی است در آب‌های آزاد و بین‌المللی جهان به سرقت و دزدی دریایی روی آورده اند و امنیت تجارت و اقتصاد جهانی را در معرض خطر قرار داده‌اند، خود و هم‌پیمانان آن‌ها باید درک کرده باشند که ملت مقاوم و شجاع و نیروهای مسلح آماده و مقتدر ایران اسلامی تا کنون در عمل ثابت کرده‌اند که به هرگونه تهدید و تجاوز دشمن در هر سطحی و در هر منطقه ای از ایران بسیار سخت و پشیمان‌کننده پاسخ می‌دهند.


بیشتر بخوانید: پاسخ سخت ایران به پروژه آزادی ترامپ در تنگه هرمز


سرلشکر عبداللهی ادامه داد: ما با تمام توان امنیت تنگه هرمز را حفظ و پرقدرت مدیریت می‌کنیم و به تمام کشتی‌های تجاری و نفت‌کش اعلام می‌کنیم از هرگونه اقدامی برای تردد بدون هماهنگی نیروهای مسلح مستقر در تنگه هرمز خودداری کنند تا امنیت آن‌ها به خطر نیفتد.

وی با تاکید بر اینکه هشدار می‌دهیم هر نیروی مسلح بیگانه به‌ویژه ارتش متجاوز آمریکا، چنانچه قصد نزدیک شدن و ورود به تنگه هرمز را داشته باشند مورد تهاجم قرار خواهند گرفت، اظهار کرد: حامیان آمریکای شرور مراقب باشند و کاری نکنند تا با پشیمانی غیرقابل جبران روبه‌رو شوند، زیرا اقدام تجاوزکارانه آمریکا برای برهم زدن شرایط کنونی جز پیچیده‌تر شدن وضعیت و به خطر افتادن امنیت شناورها در این محدوده‌ نتیجه‌ای نخواهد داشت.

ممانعت نیروی دریایی ارتش از ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز

ورود «حنظله» به معادلات

در این میان، گروه‌های غیررسمی نیز به صف تقابل پیوسته‌اند. گروه سایبری حنظله با انتشار پیامی هشدار داد که بدون رضایت جمهوری اسلامی ایران، هیچ کشتی‌ای در این منطقه امنیت نخواهد داشت. این گروه مدعی شد که در صورت تداوم اقدامات تحریک‌آمیز، شناورهای بیگانه به «اعماق دریا» فرستاده خواهند شد.

سپاه محدوده جدید کنترل دریایی تنگه هرمز را اعلام کرد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محدوده جدید کنترل دریایی در تنگه هرمز را اعلام کرد. بر اساس این اطلاعیه محدوده جدید کنترل هوشمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در محدوده تنگه هرمز به‌شرح زیر است:

از جنوب خط بین کوه مبارک در ایران و جنوب فجیره در امارات

تنگه هرمز , سپاه پاسداران | سپاه , نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی , اخبار نظامی | اخبار دفاعی , جنگ رمضان , جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ,

از غرب خط بین انتهای جزیره قشم در ایران و ام‌القیوین در امارات

تنگه هرمز , سپاه پاسداران | سپاه , نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی , اخبار نظامی | اخبار دفاعی , جنگ رمضان , جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ,

نیروی دریایی ارتش از ورود ناوشکن‌های آمریکایی به تنگه هرمز ممانعت کرد

ظهر امروز _دوشنبه چهاردهم اردیبهشت_ روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: «با اخطار قاطع و سریع نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، از ورود ناوشکن های دشمن آمریکایی صهیونی به محدوده تنگه هرمز ممانعت شد.

اصابت دو موشک به ناوچه آمریکایی در پی بی‌توجهی به هشدار ایران 

خبرگزاری فارس نوشت : منابع خبری محلی در جنوب از اصابت دو موشک به یک ناوچه نیروی دریایی آمریکا خبر می‌دهند. این ناوچه که امروز (دوشنبه) با نقض امنیت تردد و کشتیرانی در حوالی جاسک به قصد عبور از تنگه هرمز حرکت کرده بود، پس از بی‌توجهی به هشدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، هدف حمله موشکی قرار گرفت. به گزارش این منابع، ناوچه آمریکایی بر اثر این اصابت‌ها از ادامه مسیر بازمانده و مجبور به عقب گرد و فرار از منطقه شده است.
تا لحظه تنظیم این خبر، جزئیات بیشتری از میزان خسارت‌ها و تلفات احتمالی منتشر نشده است‌.

اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا

 ۱۵ نفر از خدمه ایرانی کشتی کانتینربر «توسکا» که در پی حوادث اخیر در آب‌های بین‌المللی به کشور پاکستان منتقل شده بودند، ظهر امروز (دوشنبه) از طریق پایانه مرزی ریمدان در شهرستان دشتیاری وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شدند.

مراسم استقبال از این مرزبانان اقتصادی با حضور فرماندار دشتیاری، فرماندهان مرزبانی و جمعی از مسئولان محلی و نظامی در نقطه صفر مرزی برگزار شد.

امارات هدف قرار گرفتن یک نفتکش این کشور را تایید کرد

 امارات هدف قرار گرفتن یک نفتکش متعلق به شرکت ملی نفت امارات با ۲ پهپاد را تایید کرد.

شرکت حمل‌ونقل و لجستیک «ادنوک» اعلام کرد، نفتکش بسیار بزرگ به نام ام.وی. باراکا در سواحل عمان مورد اصابت دو پهپاد ایرانی قرار گرفته است.بنا بر اعلام این شرکت، هیچ‌یک از خدمه مجروح نشده‌اند و کشتی در زمان حادثه محمولی حمل نمی‌کرده است.

فعالان رهیابی کشتی‌ها و محموله‌های دریایی می‌گویند، موقعیت این نفتکش آخرین بار حدود ۱۰ روز پیش در لنگرگاه فجیره ثبت شده است. هنوز مشخص نیست که آیا این همان کشتی است که دیروز هنگام عبور از تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفته گزارش شده بود یا خیر.

وزارت خارجه امارات طی بیانیه‌ای اعلام کرد که یک نفتکش ملی تحت فعالیت شرکت ادنوک با استفاده از دو پهپاد هنگام عبور از تنگه هرمز هدف گرفته شده‌اند.

سنتکام مدعی عبور کشتی‌های آمریکا از تنگه هرمز شد

مرکز فرماندهی نیروهای آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) مدعی شده است که دو کشتی تجاری دارای پرچم آمریکا با موفقیت از تنگه هرمز عبور کرده و اکنون در مسیر خود در حرکت هستند. این بیانیه همزمان با آغاز مأموریت دریایی «پروژه آزادی» از سوی واشنگتن منتشر شده است.  
سنتکام در پستی در شبکه اکس (توییتر سابق) گفت که ناوشکن‌های مجهز به موشک‌های هدایت‌شونده برای تأمین امنیت عبور نیروهای آمریکایی که «فعالانه در تلاش برای بازگرداندن ترابری کشتی‌های تجاری مشارکت دارند» به کار گرفته شده‌اند.

اخطار قاطع نیروی دریایی ارتش به ناوشکن‌های آمریکایی در محدوده تنگه هرمز

روابط عمومی ارتش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ناوشکن‌های ایالات متحده آمریکا، ساعاتی قبل با خاموش کردن رادارهای خود در دریای عمان، قصد نزدیک شدن به تنگه هرمز را داشتند که بلافاصله پس از روشن کردن رادارهای خود، کشف و با اخطار رادیویی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مخاطرات نقض آتش بس مواجه شدند. دلاورمردان ارتش پس از بی توجهی ناوشکن‌های آمریکایی، در اخطاری مجدد، صراحتا اعلام کردند که هرگونه تلاش برای ورود به تنگه هرمز، نقض آتش بس تلقی شده و با واکنش نیروهای دریایی مواجه خواهد شد.

در ادامه اطلاعیه روابط عمومی ارتش آمده است: در این مرحله و به دنبال بی توجهی ناوشکن‌های آمریکایی صهیونی به اخطار اولیه، نیروی دریایی ارتش، با شلیک تیرِ اخطار موشک‌های کروز، راکت و پهپادهای رزمی در حوالی شناورهای دشمن متجاوز، هشدار داد؛ مسئولیت و عواقب مخاطره آمیز اینگونه اقدامات، متوجه دشمن متخاصم خواهد بود.

گزارش‌ها از هدف قرار گرفتن یک کشتی کره‌ای در تنگه هرمز

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، این کشور در حال ارزیابی گزارش‌های اطلاعاتی مبنی بر حمله به یک کشتی دارای پرچم کره جنوبی در تنگه هرمز است.

یک مقام دولتی اعلام کرده که بر اساس گزارش‌های فعلی، این حمله تلفات جانی نداشته است، اما دولت در حال «بررسی دقیق حقایق» است.

توقف کم‌سابقه تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز

به گزارش رویترز، داده‌های کشتیرانی در روز دوشنبه نشان می‌دهد که تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز همچنان در سطحی بسیار پایین قرار دارد؛ این در حالی است که دونالد ترامپ یک روز پیش مدعی شده بود ایالات متحده برای بازگشایی مسیرهای دریایی اقدام خواهد کرد.

بر اساس اطلاعات شرکت رهگیری دریایی (MarineTraffic)، تنها یک نفتکش کوچک حامل گاز مایع (LPG) که تحت تحریم نیز قرار دارد به همراه چند کشتی باری و یک شناور کابل‌گذار از این گذرگاه به سمت دریای عمان عبور کرده‌اند. نشانه‌ای از صف کشتی‌های تجاری برای عبور نیز مشاهده نشده است.

شرکت کشتیرانی آلمانی هاپاگ-لوید اعلام کرده که عبور کشتی‌هایش از این مسیر همچنان غیرممکن است، زیرا دستورالعمل روشنی درباره نحوه عبور ایمن منتشر نشده است.

افشای اطلاعات ۴۰۰ افسر نیروی دریایی آمریکا توسط گروه حنظله

گروه هکری حنظله در عملیاتی با نام «مرگ زودرس» از افشای اطلاعات محرمانه ۴۰۰ افسر ارشد نیروی دریایی ایالات متحده خبر داد.

این گروه هکری اعلام کرد که فهرست مذکور تنها چند ساعت پیش از یکی از پایگاه‌های نظامی آمریکا در خلیج فارس خارج شده و این افسران هم‌اکنون در سراسر آب‌های خلیج مستقر هستند.

در پیام حنظله، به درجه‌ها و یگان‌های عملیاتی این افراد اشاره شده است.

حنظله در پیام خود این اقدام را فراتر از یک هشدار توصیف و تأکید کرده که توانایی نظارت بر «ناوگان آمریکایی» را در منطقه دارد.

در این پیام آمده است: «سایه‌های مقاومت هر حرکت شما را زیر نظر دارند؛ هیچ شناور، هیچ پایگاه و هیچ مسیری از دید ما پنهان نیست.»

بر اساس اعلام این گروه هکری، یک هشدار فوری مستقیماً برای تلفن‌های امن این افسران ارسال شده که در آن خطاب به آنان گفته شده: «با انتخاب مسیر غرور و تجاوز، شما مرگ زودرس را انتخاب کرده‌اید. دریا دیگر برای شما امن نیست.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: هیچگونه شناور تجاری و نفتکش در ساعات گذشته از تنگه هرمز عبور نکرده است

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: هیچگونه شناور تجاری و نفتکش در ساعات گذشته از تنگه هرمز عبور نکرده و ادعاهای مقامات آمریکایی بی اساس و کذب محض است و سایر تحرکات دریایی مغایر با اصول اعلامی نیروی دریایی سپاه با مخاطرات جدی مواجه و شناورهای متخلف با قدرت متوقف خواهند شد.

شلیک اخطار نیروی دریایی ارتش به ناوشکن‌های آمریکایی

تکذیب ادعای آمریکا درباره غرق کردن قایق‌های جنگی ایران

شبکه خبر به نقل از یک مقام ارشد نظامی اعلام کرد ادعای ارتش تروریستی آمریکا مبنی بر غرق کردن قایق‌های جنگی ایران صحت ندارد.

برد کوپر فرمانده سنتکام مدعی شده بود نیروهای سپاه پاسداران موشک‌ها و پهپادهایی به‌سوی کشتی‌های تجاری شلیک کردند و ما از آن‌ها محافظت کردیم؛ هیچ‌یک از کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا آسیب ندید ما ۶ قایق ایرانی را که تلاش داشتند به کشتی‌ها حمله کنند، غرق کردیم.

کد خبر 968566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
    0 0
    امارات را باید تنبیه کرد