اصفهان پس از تهران مرکز توجه دشمن بود/ مردم در برابر هجمه عظیمی ایستادگی کردند

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به موقعیت استراتژیک این شهر گفت: اگر تهران را به‌عنوان پایتخت حذف کنیم، اصفهان مرکز توجه دشمن قرار گرفته بود، اما اصفهان مقابل این هجمه عظیم ایستاد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید نادرالاصلی امروز _دوشنبه چهاردهم اردیبهشت_ در دویست‌وهفدهمین جلسه علنی شورا در قالب نشست مشترک کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، استانداری، شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری اصفهان اظهار کرد: اصفهان شهر تاریخ و تمدن و شهر انقلاب است و ما راجع به بحث شوراها و اختیارات صحبت خواهیم کرد.

وی افزود: در اصفهان فرصت‌هایی وجود دارد که بسیاری از این فرصت‌ها تبدیل به تهدید می‌شود و اصفهان برای کشور بسیار خوب است و سود آن نصیب کل کشور می‌شود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به موقعیت استراتژیک اصفهان در جنگ اخیر خاطرنشان کرد: اگر تهران را به‌عنوان پایتخت حذف کنیم، قطع به یقین اصفهان مرکز توجه دشمن قرار گرفته بود و نمونه آن حادثه دشت مهیار است.

وی با اشاره به ایستادگی مردم اصفهان افزود: اصفهان در مقابل این هجمه عظیم ایستاد و نمونه آن حضور گسترده مردم است؛ در هر کوچه و خیابان حضور هزاران نفری مردم را می‌بینید.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: این حضور حکایت از دلبستگی شدید مردم به انقلاب اسلامی، وجود سرداران بزرگ، سپاه، ارتش، بسیج و نیروی انتظامی دارد.

نادرالاصلی با اشاره به ظرفیت مالی شهر اصفهان افزود: چند هزار میلیارد تومان در شهر اصفهان وجود دارد که باید مدیریت شود و این مدیریت می‌تواند شرایط کشور، استان و شهر را بهینه کند.

وی خاطرنشان کرد: اختیارات مدیریت شهری باید متناسب با این ظرفیت باشد تا اداره شهرها به نحو مطلوب انجام شود.

کد خبر 968504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.