به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، علی اسدیان در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: پس از اعلام وقوع یک فقره نزاع در یکی از محلات مرند، مأموران پلیس آگاهی بلافاصله به محل اعزام شدند.
وی افزود: طبق بررسیهای اولیه، در جریان یک مشاجره لفظی بین دو دوست، جوان ۱۸ ساله با ضربات چاقو موجب مرگ نوجوان ۱۷ ساله شده و از محل متواری شده بود.
فرمانده انتظامی مرند گفت: مأموران پلیس با اقدامات اطلاعاتی و فنی، مخفیگاه متهم را شناسایی و وی را در کمتر از نیم ساعت دستگیر کردند.
اسدیان عنوان کرد: متهم در تحقیقات انجامشده به ارتکاب قتل اعتراف و علت آن را درگیری لفظی عنوان کرده است؛ وی برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
وی با اشاره به اهمیت آرامش و خویشتنداری در مواقع بروز اختلافات، اظهار کرد: بسیاری از درگیریهای منجر به آسیبهای جدی یا حوادث تلخ، نتیجه لحظهای عصبانیت و نبود کنترل هیجان است و شهروندان باید در چنین شرایطی از هرگونه واکنش شتابزده خودداری کنند.
فرمانده انتظامی مرند تاکید کرد: در مواردی که اختلاف یا مشاجره میان افراد شکل میگیرد، بهترین اقدام دور شدن از محیط تنش و درخواست کمک از بزرگترها، بزرگان محل یا پلیس ۱۱۰ است تا از وقوع حوادث ناگوار احتمالی جلوگیری شود.
اسدیان با تأکید بر نقش خانوادهها در مدیریت روابط نوجوانان و جوانان گفت: والدین باید با نظارت مستمر بر رفتار فرزندان و آگاهسازی آنها نسبت به پیامدهای حقوقی و اجتماعی خشونت، زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی را فراهم کنند.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه رفتار پرخطر،سلاح سرد یا درگیری خیابانی، موضوع را بهسرعت به پلیس اطلاع دهند و اطمینان داشته باشند که نیروی انتظامی با هرگونه هنجارشکنی برخورد قانونی و فوری خواهد کرد.
نظر شما