پیکر نوجوان غرق شده در منطقه شیمبار پیدا شد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان از پایان عملیات نفس‌گیر ۷ شبانه روزی جست‌وجوی ۹ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر با همکاری نیروهای محلی و خروج پیکر نوجوان مفقود شده از آب خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، حسن عبودی مزرعی امروز _جمعه یازدهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: به‌دنبال خبر غرق شدگی یک نوجوان در منطقه آبشار نگین‌دشت شیمبار که هفته گذشته اعلام شد، تلاش ها برای جست‌وجو و شناسایی این نوجوان آغاز شد و تیم‌های عملیاتی از همان دقایق اولیه با تلاش شبانه روزی و تمام توان را صرف شناسایی فرد غرق شده کردند تا سرانجام امروز پس از حدود ۷ شبانه‌روز عملیات مستمر جست‌وجو، پیکر نوجوان غرق شده شناسایی و از آب بیرون کشیده شد.

وی با اشاره به شناسایی و انتقال فرد غرق‌شده افزود: امروز با همکاری و تلاش همه‌جانبه عوامل امدادی و نیروهای مردمی بومی، پیکر بی جان آن نوجوان مفقود شده شناسایی و پس خارج کردن از آب،منتقل شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: برای جست‌وجو و شناسایی فرد مفقود شده، از جمعه چهارم اردیبهشت تا کنون تمام ظرفیت‌ها و توان مورد نیاز لجستیکی به‌کار گرفته شد و تیم‌های تخصصی مختلفی از جمله تیم‌های آنست(سگ های جستجوگر)، توان پهپادی و تیم‌های تخصصی جستجو و نجات از شهرستان اندیکاو شعب شهرستان های معین و واکنش سریع مرکز استان، اعزام شدند که سرانجام با پیدا شدن پیکر غریق ،عملیات در هشتمین روز خود در روز جمعه یازدهم اردیبهشت پایان یافت.

کد خبر 967723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.