پیگیری برای تصویب ترک تشریفات فاز دوم خط سه قطار شهری مشهد در هیئت دولت

شهردار مشهد گفت: در تلاش هستیم تا موضوع ترک تشریفات فاز دوم خط سه قطار شهری مشهد از میدان شهدا تا میدان فردوسی در هیئت دولت عملیاتی شود تا بتوانیم هرچه سریع‌تر اجرای این پروژه را آغاز کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، محمدرضا قلندرشریف، امروز _پنجشنبه دهم اردیبهشت_ در آیین بهره‌برداری از مرکز تخصصی تعمیر و نگهداری ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی و تعدادی از پروژه‌های عمرانی منطقه هفت شهرداری مشهد اظهار کرد: ارتقای محیط‌زیست، توسعه حمل‌ونقل عمومی و افزایش ایمنی شهر از خطوط قرمز مدیریت شهری است، لذا با اقدامات گسترده در حوزه مترو، اتوبوسرانی و تقویت زیرساخت‌های آتش‌نشانی، مشهد امروز به یکی از شهرهای پیشرو کشور در حوزه خدمات شهری و ایمنی تبدیل شده و آتش‌نشانی این شهر به عنوان یک مجموعه الگو در سطح ملی شناخته می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه حمل‌ونقل عمومی یکی از مهم‌ترین ابرپروژه‌های ملی که با منابع داخلی شهرداری مشهد در حال اجراست، توسعه قطار شهری است، افزود: مترو مشهد یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های زیرساختی کشور محسوب می‌شود و هر کیلومتر از آن حدود ۵۰ میلیون دلار هزینه دارد.

شهردار مشهد ادامه داد: وعده‌هایی که در این حوزه داده شد، به مرحله اجرا رسید. بهره‌برداری از فاز نخست خط سه مترو، تکمیل خط دو، افتتاح سالن تعمیرگاهی خطوط دو و سه، از جمله اقدامات مهمی است که در این دوره مدیریت شهری انجام شده است.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا موضوع ترک تشریفات فاز دوم خط سه قطار شهری از میدان شهدا تا میدان فردوسی در هیئت دولت عملیاتی شود تا بتوانیم هرچه سریع‌تر اجرای این پروژه را آغاز کنیم.

قلندر شریف افزود: توسعه حمل‌ونقل عمومی در کنار تقویت ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی از برنامه‌های جدی مدیریت شهری است که با هدف کاهش ترافیک، کاهش آلودگی هوا و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان دنبال می‌شود.

وی یکی دیگر از خطوط قرمز مدیریت شهری را ایمنی شهر و شهروندان دانشت و ادامه داد: ایمنی مردم در برابر حوادث از اولویت‌های اصلی ماست. کاهش خسارات و هزینه‌های ناشی از حوادث و همچنین افزایش تاب‌آوری شهر و مدیریت شهری در برابر بحران‌ها موضوعی است که به طور جدی دنبال می‌شود.

شهردار مشهد با بیان این که آتش‌نشانی یکی از مهم‌ترین سازمان‌ها در مجموعه بزرگ شهرداری محسوب می‌شود، افزود: در همین راستا فرآیند جذب ۳۵۰ نیروی جدید آتش‌نشان انجام شده و این نیروها طی یک ماه آینده به مجموعه آتش‌نشانی مشهد اضافه می شوند تا توان عملیاتی این سازمان بیش از پیش افزایش یابد.

قلندر شریف افزود: در حوزه منابع انسانی نیز تحولات مهمی انجام گرفته است و برای نخستین بار در تاریخ آتش‌نشانی مشهد، بانوان آتش‌نشان به صورت رسمی در این مجموعه مشغول به کار شده‌اند و به زودی ایستگاه اختصاصی آتش‌نشانی بانوان نیز راه‌اندازی می شود تا این نیروها بتوانند خدمات تخصصی خود را ارائه دهند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مهم در این دوره، پایان دادن به وضعیت پراکندگی و به نوعی خانه‌به‌دوشی آتش‌نشانی بود. سالن اصلی مدیریت بحران، مرکز فرماندهی بحران شهرداری و ساختمان مرکزی و اداری آتش‌نشانی از جمله پروژه‌هایی بودند که سال‌ها به عنوان آرزو برای این سازمان مطرح بودند، اما در این دوره با همت مدیران شهری و همراهی شورای اسلامی شهر به مرحله اجرا رسید.

شهردار مشهد گفت: امروز تعمیرگاه تخصصی ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی به بهره برداری رسید که یکی از پروژه‌های مهم و زیربنایی در حوزه ایمنی شهر محسوب می‌شود.

قلندر شریف افزود: برای نخستین بار در کشور تعمیرگاه تخصصی ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی در مشهد راه‌اندازی شده است که علاوه بر ارائه خدمات تعمیراتی، اورهال و نگهداری ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی مشهد، می‌تواند به آتش‌نشانی دیگر شهرهای استان نیز خدمات ارائه دهد تا آن‌ها نیز از این امکانات تخصصی بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی چنین مرکزی فرصتی ارزشمند نه تنها برای مشهد بلکه برای کل استان و حتی استان‌های همجوار است تا بتوانند با کمترین هزینه از خدمات تخصصی تعمیر و نگهداری تجهیزات آتش‌نشانی استفاده کنند.

شهردار مشهد، هزینه اجرای این پروژه را حدود۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: البته برای تکمیل تجهیزات آن ممکن است تا حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شود، اما در حال حاضر امکانات مورد نیاز فراهم شده و این مجموعه در خدمت آتش‌نشانی قرار گرفته است.

قلندرشریف افزود: با راه‌اندازی این مرکز، تجهیزات تخصصی که پیش از این برای تعمیر به شهرهایی مانند تهران و اصفهان ارسال می‌شد، اکنون در مشهد تعمیر می شود. این موضوع علاوه بر کاهش هزینه‌ها، موجب افزایش سرعت بازگشت تجهیزات به چرخه عملیاتی نیز می‌شود.

وی ادامه داد: در مواردی که نیاز به تخصص‌های خاص وجود داشته باشد، متخصصان مربوطه به مشهد دعوت خواهند شد تا علاوه بر انجام تعمیرات، آموزش‌های لازم را نیز به نیروهای فنی ارائه دهند تا دانش و تجربه این حوزه در آتش‌نشانی مشهد ماندگار شود.

وی ادامه داد: در کنار این پروژه، چند طرح عمرانی و خدماتی دیگر نیز در منطقه هفت به بهره‌برداری رسیده است که مجموع ارزش آن‌ها بیش از ۳۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

شهردار مشهد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: موضوع تشکیل شهرداری منطقه ویژه تاریخی توس یکی دیگر از اولویت‌ها در این دوره بود. از این رو در حال پیگیری ایجاد شهرداری منطقه تاریخی توس هستیم تا این منطقه به عنوان یک قطب مهم گردشگری و تاریخی در مشهد بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

قلندرشریف افزود: چارت سازمانی و نیروی انسانی این منطقه در وزارت کشور در حال بررسی است و امیدواریم به زودی ابلاغ شود تا بتوانیم شهرداری منطقه تاریخی توس را به طور رسمی راه‌اندازی کنیم.

کد خبر 967651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.