پیشتازی لرستان در بازسازی واحدهای خسارت‌دیده

استاندار لرستان از پیشتازی لرستان در رسیدگی به واحدهای آسیب‌دیده خبر داد و گفت: در پی حملات اخیر، حدود ۵ هزار واحد مسکونی، تجاری، اداری و آموزشی در استان دچار خسارت شده‌اند

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید سعید شاهرخی امروز _ پنجشنبه دهم اردیبهشت_ در برنامه تلویزیونی ایران جان اظهار کرد: حضور ماندگار مردم در صحنه‌های مختلف، یکی از ارکان اصلی تداوم انقلاب اسلامی بوده و در کنار رهبری، مهم‌ترین عامل عبور از چالش‌ها طی دهه‌های گذشته محسوب می‌شود.

وی با اشاره به رزمایش اخیر افزود: مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم در این رویداد، جلوه‌ای از همبستگی ملی را به نمایش گذاشت و نشان داد که سرمایه اصلی کشور، مردم هستند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دشمن در محاسبات خود همواره دچار خطا شده است، گفت: ناکامی در تحقق اهداف، شکست در عرصه‌های نظامی و ناتوانی در برخی معادلات راهبردی از جمله عوامل عصبانیت دشمنان به‌ویژه رژیم صهیونیستی است.

وی ادامه داد: دشمن تلاش دارد با ایجاد شکاف اجتماعی، انسجام ملی را هدف قرار دهد، اما تجربه نشان داده است که وحدت مردم، مهم‌ترین عامل خنثی‌سازی این توطئه‌ها است.

شاهرخی با اشاره به حضور گسترده بانوان در رزمایش اخیر بیان کرد: مشارکت فعال زنان در کنار سایر اقشار، جلوه‌ای از پویایی اجتماعی و فرهنگی جامعه را به نمایش گذاشت.

استاندار لرستان همچنین با تأکید بر برنامه‌های دولت در حوزه اقتصادی افزود: پشتیبانی از نیروهای مسلح و توجه به معیشت مردم در اولویت قرار دارد و برنامه‌ریزی برای حمایت از تولید، حفظ اشتغال و کنترل بازار با جدیت دنبال می‌شود.

پیشتازی لرستان در بازسازی واحدهای خسارت‌دیده

شاهرخی از پیشتازی لرستان در رسیدگی به واحدهای آسیب‌دیده خبر داد و اظهار کرد: در پی حملات اخیر، حدود ۵ هزار واحد مسکونی، تجاری، اداری و آموزشی در استان دچار خسارت شده‌اند.

استاندار لرستان افزود: بلافاصله پس از وقوع خسارات، ارزیابی میدانی توسط کارشناسان انجام شد و فرآیند رسیدگی به آسیب‌دیدگان در کوتاه‌ترین زمان آغاز شد.

وی با اشاره به نقش بنیاد مسکن در این روند گفت: تعیین میزان خسارت و پرداخت تسهیلات در دستور کار قرار گرفت و برای واحدهای تخریب‌شده، تسهیلات بدون بهره به‌منظور تأمین مسکن موقت پرداخت شده است.

شاهرخی ادامه داد: از مجموع حدود ۱۱۰ واحد تخریبی، بیش از ۱۰۰ واحد موفق به دریافت این تسهیلات شده‌اند و سایر پرونده‌ها نیز در حال تکمیل است.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: برای جبران خسارات جزئی نیز سازوکار پرداخت سریع در نظر گرفته شده و مالکان می‌توانند با ارائه مستندات، هزینه‌های خود را دریافت کنند.

وی با اشاره به برنامه‌های بازسازی گفت: اقدامات لازم برای بازسازی کامل واحدهای تخریب‌شده در حال برنامه‌ریزی است و این روند به‌زودی وارد فاز اجرایی خواهد شد.

شاهرخی همچنین از بازسازی بخش قابل توجهی از فضاهای آموزشی خبر داد و افزود: تاکنون بیش از ۸۳ واحد آموزشی توسط دستگاه‌های مسئول بازسازی شده و پیگیری برای جبران خسارات سایر مراکز نیز ادامه دارد.

استاندار لرستان بیان کرد: جلسات ستاد بازسازی استان به‌صورت مستمر برگزار می‌شود و لرستان در این حوزه در زمره استان‌های پیشرو کشور قرار دارد.

کد خبر 967579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.