زیرساخت‌های ورزشی شهرستان سنندج نیازمند تقویت است

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با اشاره به پایین بودن سرانه فضاهای ورزشی در شهرستان سنندج گفت: زیرساخت‌های ورزشی این شهرستان به‌ ویژه در مناطق روستایی نیازمند توسعه و تقویت جدی است و اجرای پروژه‌های جدید می‌تواند بخشی از این کمبودها را جبران کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد خاکی امروز _چهارشنبه نهم اردیبهشت_ در آیین افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای کیلانه سنندج اظهار کرد: پیش از این در سطح روستاهای شهرستان سنندج تنها دو زمین چمن مصنوعی وجود داشت و همچنین سه سالن سقف کوتاه و یک سالن سقف بلند در این شهرستان فعال بود که امروز با افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای کیلانه، بخشی از کمبودهای زیرساختی حوزه ورزش جبران شد.

وی افزود: زمین چمن مصنوعی روستای گلین نیز آماده افتتاح است و در روزهای آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با اشاره به وضعیت سرانه فضاهای ورزشی در سنندج گفت: شهرستان سنندج در مقایسه با سایر شهرستان‌های استان، از لحاظ برخورداری از فضاهای ورزشی در بخش شهری و روستایی، در جایگاه هفتم قرار دارد و از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست.

خاکی ادامه داد: سال گذشته برنامه‌ریزی شد در ۱۸ روستای شهرستان سنندج زمین ورزشی ایجاد شود که در همین راستا، تملک زمین‌ها برای ساخت چمن مصنوعی آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی پروژه‌های روستاهای کیلانه و گلین از پنجم اسفند سال گذشته یعنی چند روز پیش از آغاز جنگ آغاز شد و در طول دو ماه گذشته نیز با وجود شرایط موجود، روند کار متوقف نشد و تنها در روزهای بارانی وقفه کوتاهی در اجرای پروژه‌ها به وجود آمد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان تصریح کرد: امروز شاهد افتتاح این پروژه‌ها هستیم و همچنین چهار پروژه دیگر در شهرستان‌های مریوان، بانه و سقز نیز طی روزهای آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی درباره اعتبارات اختصاص‌یافته به این طرح‌ها گفت: مجموع اعتبارات این پروژه‌ها بالغ بر ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است که برای پروژه‌های روستاهای کیلانه و گلین شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است.

خاکی اضافه کرد: سه روستای دیگر استان نیز در روزهای آینده تعیین پیمانکار خواهند شد و عملیات اجرایی پروژه‌های ورزشی در آن مناطق آغاز می‌شود.

وی تأکید کرد: این اقدامات در راستای تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهرستان سنندج و روستاهای تابعه انجام شده است تا بتوان بخشی از کمبودهای ورزشی این شهرستان را جبران کرد.

کتاب، ورزش و هنر سه مقوله پیشرفت جوانان کردستانی است

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در کردستان نیز در آیین افتتاح زمین ورزشی روستای کیلانه سنندج، این پروژه را مایه افتخار مردم کردستان و شهرستان سنندج دانست و اظهار کرد: افتتاح این زمین ورزشی فاخر، اتفاقی ارزشمند برای منطقه است و جای قدردانی از مسئولان امر دارد.

وی با اشاره به اینکه اجرای این پروژه در شرایط دشوار جنگ تحمیلی سوم به سرانجام رسیده است، افزود: این اقدام حرکتی بزرگ و قابل تحسین بود که نشان می‌دهد با وجود همه محدودیت‌ها می‌توان کارهای ماندگار و مؤثری برای مردم انجام داد.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی در استان گفت: همواره بر این باور بوده‌ایم که در کردستان، سه حوزه کتاب، ورزش و هنر از مهم‌ترین ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند نسل جوان را به سمت پیشرفت و تعالی هدایت کنند.

حجت‌الاسلام پورذهبی ابراز امیدواری کرد که روند توسعه فضاهای ورزشی در استان تداوم داشته باشد و خاطرنشان کرد: وقتی در شرایط جنگی امکان اجرای چنین پروژه‌ای فراهم شده است، بدون تردید در شرایط عادی نیز می‌توان این مسیر را با قدرت ادامه داد.

به گزارش ایمنا، زمین چمن مصنوعی مینی‌فوتبال روستای کیلانه شهرستان سنندج با اعتباری معادل ۲۸ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی به بهره‌برداری رسیده که مساحت این زمین ۱۰۰۰ مترمربع و زیربنای مفید آن ۸۰۰ متر مربع است.

کد خبر 967249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.