احداث ۶۳۹ واحد مسکن محرومان در استان بوشهر

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر از ساخت ۶۳۹ واحد مسکن محرومان با ۳۰۷ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در چارچوب طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به همراه کمک‌های بلاعوض از محل حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر برومند از برنامه‌ریزی جامع برای تأمین مسکن گروه‌های کم‌درآمد و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نهضت ملی مسکن خبر داد و اظهار کرد: تعیین‌تکلیف نهایی این پروژه‌ها و تحویل واحدها به متقاضیان از اولویت‌های اصلی بنیاد مسکن در سال جاری است.

وی افزود: تلاش می‌شود تا در سال جاری واحدهای نیمه‌تمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن و مسکن محرومان با جدیت بیشتری دنبال شود و به مرحله بهره‌برداری برسد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به رویکرد حمایتی بنیاد مسکن خاطرنشان کرد: تأمین مسکن گروه‌های کم‌درآمد و محرومان به‌ویژه دهک‌های زیر پنج جامعه هدف این طرح را تشکیل می‌دهند و تمام ظرفیت‌های اجرایی و اعتباری برای تحقق این هدف به‌کار گرفته شده است.

برومند با بیان اینکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سطح استان از پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد برخوردار است، گفت: بنیاد مسکن در تلاش است با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های مرتبط، پرونده این پروژه‌ها را طی سال جاری به نتیجه برساند و واحدهای مسکونی در حال احداث را به متقاضیان تحویل دهد.

وی تأکید کرد: برای تسریع در روند تحویل واحدها، اجرای عملیات آسفالت معابر و فراهم‌سازی انشعابات آب، برق و گاز ضروری است و در این زمینه همکاری شهرداری‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح‌های حمایتی در حوزه مسکن روستایی گفت: در چارچوب طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به همراه کمک‌های بلاعوض از محل حساب ۱۰۰ امام خمینی (ره) در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت.

برومند از اجرای طرح ساخت ۶۳۹ واحد مسکن محرومان با اعتبار ۳۰۷ میلیارد تومان خبر داد و عنوان کرد: این طرح از محل اعتبارات کمک بلاعوض حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره) به مبلغ ۲۵ میلیارد تومان، مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت به مبلغ ۱۰۷ میلیارد تومان و تسهیلات ارزان قیمت طرح ویژه مسکن روستایی به مبلغ ۱۷۵ میلیارد تومان در حال اجرا است.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ۶۶۰ واحد مسکونی برای خانواده‌های شهدا، ایثارگران و مددجویان سازمان بهزیستی استان خبر داد و افزود: این پروژه‌ها با اعتبار حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات شورای راهبردی پتروشیمی‌ها اجرا می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری مشترک بنیاد مسکن با سازمان برنامه و بودجه گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه، ساخت ۱۷۲۳ واحد مسکونی ویژه گروه‌های کم‌درآمد با اعتبار کمک بلاعوض به مبلغ ۵۷ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است.

برومند ادامه داد: سال گذشته ۲۵۰ واحد سهمیه مسکن محرومان با سقف کمک بلاعوض هر واحد ۳۰ میلیون تومان از محل حساب ۱۰۰ برای مسکن روستایی اختصاص پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۵۰ سهمیه کمک بلاعوض برای تکمیل واحدهای نیمه‌تمام گروه‌های کم‌درآمد به‌ازای هر واحد ۴۰ میلیون تومان و تخصیص تسهیلات قرض‌الحسنه برای تکمیل ۳۷۶ واحد مسکن روستایی با اعتبار ۱۸۷.۵ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است و بنیاد مسکن اجرای این برنامه‌ها را با جدیت دنبال می‌کند.

کد خبر 966310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.