حفظ کیان مملکت تفاوتی میان شهرهای کوچک و بزرگ ایجاد نمی‌کند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان گفت: حفظ کیان مملکت وظیفه اصلی همه است و تفاوتی میان شهرهای کوچک و بزرگ ایجاد نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا قاری‌قرآن امروز _شنبه پنجم اردیبهشت_ در دوازدهمین همایش شهرداران استان اصفهان اظهار کرد: اگرچه ممکن است بعضی مواقع بی‌مهری‌هایی شده باشد، اما حفظ کیان مملکت فرصتی را در اختیار فعالان حوزه شهری قرار می‌دهد تا بتوانند خدمت اساسی را انجام دهند.

وی با اشاره به نظرات متنوع و مختلف مطرح‌شده در همایش شهرداران استان اصفهان افزود: مجموعه دفتر امور شهری استانداری باید موارد مطرح شده را دسته‌بندی کند؛ برخی از این موارد توسط خود دفتر شهری قابل پیگیری است و برای آنها وعده خاصی داده نمی‌شود، بلکه تذکری برای پیگیری داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان با بیان اینکه بعضی موضوعات در قالب ضوابط امکان‌پذیر است، تاکید کرد: درباره حقوق کارکنان و مباحث مربوط به احکام ابلاغی، آن دسته از مواردی که در چارچوب ضوابط قابل انجام است، همچون اقداماتی که سال گذشته صورت گرفت، باید مجوزهای لازم گرفته شود.

قاری‌قرآن گفت: بعضی موارد مطرح‌شده به دستگاه‌های غیرمرتبط با ساختار استانداری از جمله اداره کل راه و شهرسازی و سازمان اوقاف بازمی‌گردد که باید با هماهنگی دفتر فنی اقدامات لازم صورت گیرد.

وی با اشاره به موضوع حفاری‌ها و نقش شهرداری‌ها ادامه داد: در زمینه حفاری‌ها، موضوع هوشمندسازی و مسائل مربوط به آب منطقه‌ای حائز اهمیت است؛ سال گذشته بحث‌های زیادی در این زمینه  شد و یکی از دلایل حرکت به سمت رویکرد جدید، مباحث مرتبط با بخش آب بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به ورود آب دریا به مدار و جایگزینی آن با منابع درآمدی پیشین آب منطقه‌ای، این نهاد مجبور شد وارد عرصه جدیدی از درآمدزایی شود؛ این موضوع قابلیت مذاکره دارد.

قاری‌قرآن گفت: جلسه هماهنگی در این‌باره باید برگزار شود؛ سال گذشته نیز چنین جلساتی تشکیل شد، اما با هماهنگی شهرداران منتخب باید برنامه مدونی تدوین شود، همچنین درباره موضوع وام خودرو که سال گذشته پیگیری شد، باید اقدامات تکمیلی صورت گیرد.

وی افزود: هرچند شرایط اقتصادی دشوار است، اما بر اساس اطلاعات موجود، استاندار اصفهان اهمیت ویژه‌ای برای این موضوع قائل است؛ هر اقدامی که برای کمک به میراث‌ یا دریافت کمک‌های لازم صورت گیرد، پیگیری خواهد شد و در صورت نیاز، مجموعه استانداری نیز وارد عمل می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان تاکید کرد: وظیفه اصلی همه حفظ کیان مملکت و میهن است و این موضوع تفاوتی میان شهرهای کوچک و بزرگ ایجاد نمی‌کند؛ مباحث پیش‌رو قابل پیش‌بینی دقیق نیست و نیازمند همدلی همه‌جانبه است.

قاری‌قرآن گفت: در جلسه چند روز پیش با آقای شفیعی مشخص شد که بسیاری از شهرها، به رغم شرایط جنگی، استقبال گسترده‌ای از مهمانان داشتند؛ جمعیت حاضر در این شهرها بیش از ظرفیت معمول بود که نشان‌دهنده معماری موفق مهمان‌نوازی شهرداری‌ها است.

وی ادامه داد: در رویدادهای پیش آمده، مجموعه عواملی موجب ایجاد همدلی و هم‌راستایی شد؛ با توجه به مشکلات فراوان دو سال اخیر، ترکیب مناسبی از عوامل می‌تواند فضای مطلوبی را شکل دهد و توصیه بر تداوم این روند است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: همان‌طور که تمام فعالان مستقیم و غیرمستقیم عرصه جنگ و خدمات شهری همت و تلاش خود را به‌‍کار گرفتند، اکنون فضای همدلی ایجاد شده است که می‌تواند منشأ تحول ویژه باشد.

قاری‌قرآن گفت: امروز تداوم حمایت‌ها و تلاش‌ها در راستای خدمت‌رسانی، بسیار ارزشمند است و امید می‌رود نوع فعالیت‌ها و توصیه‌های ضروری این روزها به‌گونه‌ای باشد که شما به‌عنوان نوک پیکان، رفتاری کنید که بتوانید با سربلندی از این مرحله عبور کنید.

کد خبر 966201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.