هشدار پلیس به رانندگان در پی بارش باران در محورهای استان اصفهان

رئیس پلیس راه استان اصفهان از بارش باران در محورهای سمیرم-یاسوج و سمیرم-شهرضا خبر داد و بر رعایت سرعت مطمئنه و افزایش دقت رانندگان در این مسیرها تأکید کرد.

عبدالرضا میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در حال حاضر محورهای سمیرم-یاسوج و سمیرم-شهرضا با بارش باران همراه است که این شرایط می‌تواند موجب لغزندگی سطح جاده و کاهش دید رانندگان شود.

وی افزود: از تمام رانندگان درخواست می‌شود تا ضمن رعایت سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب با خودروهای دیگر را حفظ کنند و از هرگونه شتاب‌زدگی و سبقت‌های غیرمجاز خودداری کنند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به اهمیت ایمنی در شرایط جوی ناپایدار تصریح کرد: رانندگی در بارندگی نیازمند تمرکز بیشتر و رعایت دقیق قوانین راهنمایی و رانندگی است تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

وی  از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، از وضعیت جاده‌ها مطلع شوند و در طول مسیر نیز به هشدارهای پلیس توجه ویژه داشته باشند تا سفری ایمن را تجربه کنند.

کد خبر 966138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.