عملیات بهسازی بوستان خواجو در کرمان آغاز شد

شهردار منطقه سه کرمان از آغاز عملیات بهسازی و ساماندهی بوستان خواجو در مساحتی بالغ بر ۸۶۰۰ مترمربع خبر داد.

سید محسن زهرودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان با اشاره به آغاز عملیات بهسازی و نوسازی بوستان خواجو، اظهار کرد: پروژه بهسازی بوستان خواجو به مساحت ۸۶۰۰ مترمربع، در راستایِ تعهدِ شهرداری به حفظ و ارتقای فضاهای عمومی اجرا می شود.

وی افزود: این پروژه شامل ۱۷۰۰ متر جدول‌گذاری و ۳۵۰۰ مترمربع موزائیک‌فرش با استانداردهایِ بالا، احداثِ رینگِ پیاده‌روی و زمینِ بازیِ مدرن است و و با تأکید بر حفظ درختان و فضای سبز فعلی اجرایی شده است.

شهردار منطقه سه کرمان گفت: در این طرح، سهولت تردد و دسترسی برای معلولین و جانبازان مدنظر بوده است و در همین راستا مناسب‌سازی شده است تا بوستان محیطی امن و در دسترس برای تمامی اقشار جامعه باشد.

وی تصریح کرد: تمرکز ما بر تکمیل مبلمان شهری شامل نصب نیمکت‌های جدید، جانمایی المان‌های تازه، ارتقای وضعیت روشنایی و نصب برج نوری است تا فضایی آرام و چشم‌نواز برای شهروندان فراهم شود.

کد خبر 965702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.