امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری به ۱۷۴۴ نفر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری از امدادرسانی به هزار و ۷۴۴ نفر در حوادث فروردین خبر داد و گفت: در این مدت، ده‌ها عملیات نجات، رهاسازی و خدمات درمانی برای حادثه‌دیدگان در سطح استان انجام شده است.

بیژن طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در فروردین ۱۴۰۵، ۸۵ حادثه در سطح استان به وقوع پیوست که در پی آن، ۱۰۴۹ نفر دچار حادثه شدند و ۱۳۰ نفر مصدوم به ثبت رسید.

وی افزود: از مجموع مصدومان، ۴۲ نفر توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند و چهار نفر نیز به‌صورت سرپایی خدمات درمانی دریافت کردند. همچنین ۱۱ نفر از شرایط خطرناک نجات پیدا کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان با اشاره به گستره خدمات ارائه‌شده گفت: در مجموع به هزار و ۴۴ نفر امدادرسانی انجام شد و ۳۱۸ خانوار نیز از خدمات حمایتی بهره‌مند شدند.

طاهری دامه داد: برای پوشش این حوادث، ۱۲۶ تیم عملیاتی با به‌کارگیری ۲۲۵ پرسنل و مشارکت ۲۱۸ نجاتگر در صحنه حاضر شدند و در مجموع ۵۴۱ نفر نیروی عملیاتی به ثبت رسید.

وی با اشاره به سایر اقدامات انجام‌شده تصریح کرد: در این مدت، هشت مورد عملیات نجات فنی، پنج مورد فوریت درمانی و ۸۶۵ مورد رهاسازی انجام شده است، همچنین شش مورد فوتی در صحنه حادثه ثبت شده، دو تیم آنست در عملیات‌ها به‌کارگیری شدند و سه مورد عملیات توسط تیم‌های واکنش سریع انجام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری بیان کرد: آمادگی نیروهای امدادی، انسجام تیم‌های عملیاتی و بهره‌گیری از ظرفیت نجاتگران، نقش مهمی در ارائه خدمات سریع و مؤثر به حادثه‌دیدگان ایفا کرده است.

کد خبر 965673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.