شهدا جان خود را در راه اعتلای ایران اسلامی و مقابله با دشمن فدا کردند

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با بیان اینکه امنیت و اقتدار کشور مرهون ایثار شهدا است گفت: شهدا جان خود را در راه اعتلای ایران اسلامی و مقابله با تجاوز دشمن فدا کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی سپاه روح‌الله، سردار مرتضی عمومهدی در دیدار با خانواده شهیدان امیدواری و حسیبی قاسم‌آبادی از شهدای والامقام جنگ تحمیلی در عملیات رمضان اظهار کرد: شهدا با فدا کردن جان خود در راه دفاع از میهن و آرمان‌های بلند ملت ایران، در برابر جبهه ظلم و تجاوز ایستادند و اجازه ندادند قدرت‌های سلطه‌گر به اهداف خود در منطقه دست پیدا کنند.

وی با اشاره به نقش برجسته رزمندگان در مقابله با تجاوز دشمن در دوران دفاع مقدس افزود: امروز نیز راه شهدا با حفظ وحدت، آمادگی دفاعی، تقویت روحیه مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی قدرت‌های استکباری ادامه دارد و خون شهدا، ضامن عزت و اقتدار ملت ایران است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با مرور بخشی از ویژگی‌های اخلاقی شهیدان امیدواری و حسیبی قاسم‌آبادی، آن‌ها را رزمندگانی باایمان، متواضع و پیشگام در دفاع از کشور توصیف کرد و گفت: یاد و نام این شهیدان در تاریخ دفاع مقدس ماندگار است و مسئولیت ما این است که با تبیین سیره و سبک زندگی آن‌ها برای نسل‌های جدید، اجازه ندهیم ارزش‌های ایثار و شهادت کمرنگ شود.

سردار عمومهدی با بیان اینکه امنیت و اقتدار کشور مرهون ایثار شهدا است گفت: شهدا جان خود را در راه اعتلای ایران اسلامی و مقابله با تجاوز دشمن فدا کردند.

کد خبر 965496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.