حضور ایرانیان در کنگره عظیم حج فرصتی برای دیپلماسی به‌وجود می‌آورد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از حضور ایرانیان در مناسک حج تمتع به‌عنوان فرصتی برای دیپلماسی یاد کرد و گفت: حجاج ایران در قالب سفیرانی عزتمند و قدرتمند ظاهر می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعباس صالحی امروز _چهارشنبه دوم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از سازمان حج و زیارت اظهار کرد: سال جاری در شرایط ویژه‌ای قرار داریم و این نگاه مورد توجه قرار گرفته است تا این واجب شرعی اتفاق بیفتد، چراکه حضور ایرانیان در کنگره عظیم حج فرصتی برای دیپلماسی به وجود می‌آورد.

وی افزود: در شرایط ویژه سال جاری، حجاج ایران در قالب سفیرانی عزتمند و قدرتمند ظاهر می‌شوند و نشان می‌دهند که در مقابل تجاوز اهریمنی صهیونیستی و آمریکایی مقاومت کرده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: دغدغه‌هایی از لحاظ امنیت حجاج وجود داشت که با استفسار از شورای امنیت ملی و پاسخی که در چهار بند داده شد، به‌سرعت و روشن مطرح شد که تکلیف حج نباید تعطیل شود و حجت شرعی و قانونی برای سازمان حج کامل شد تا مسئله حج را با قوت ادامه دهد، دوستان ما در سازمان حج و زیارت مقدمات کار را به خوبی فراهم کرده‌اند و چه برای سفر زمینی و چه برای سفر هوایی، آماده هستند.

صالحی ادامه داد: اگر سفر حج، زمینی بود، دولت دوست و برادرمان در عراق تمهیدات بسیار خوبی را برای تدارک عبور حاجیان ایرانی به طرف کشور عربستان انجام داده است.

وی در آستانه اعزام حجاج ایرانی به سرزمین وحی با حضور در سازمان حج و زیارت در جریان روند آخرین برنامه‌ریزی ها قرار گرفت، علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت ضمن تشکر از حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اهتمام وی به‌موضوع زیارت، به بیان جزئیات اعزام‌ سفرهای زیارتی، به‌ویژه حج تمتع ۱۴۰۵ پرداخت.

کد خبر 965479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.