پویش مردمی «فرشتگان میناب» تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شد

سرپرست اداره کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پویش مردمی «فرشتگان میناب» با استقبال خوب مردم و اهالی فرهنگ و هنر تا بیستم اردیبهشت‌ تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیده معصومه غفوری با اعلام این خبر اظهار کرد: پویش مردمی «فرشتگان میناب» با محوریت بزرگداشت دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب در حال برگزاری است و با توجه به استقبال مردم و هنرمندان تا بیستم اردیبهشت‌ تمدید شد.

وی افزود: این پویش مردمی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، فراهم کردن بستری برای بروز خلاقیت‌های هنری و ادبی و ادای دین به دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب برگزار می‌شود.

سرپرست روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شرکت در این پویش برای عموم آزاد است، علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در قالب دل‌نوشته، شعر، داستان کوتاه، پوستر، آثار گرافیکی و موشن‌گرافی و کلیپ به صفحه ویژه ارسال آثار در سایت نوید شاهد ارسال کنند.

غفوری اضافه کرد: آثار دریافت‌شده توسط هیئت داوران بررسی و بهترین آثار در بخش‌های مختلف معرفی خواهند شد، برگزیدگان این رویداد، جوایز ویژه‌ای دریافت می‌کنند و بخشی از آثار شاخص نیز در تولیدات رسانه‌ای و فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

منبع: ایرنا

کد خبر 965260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.