کاهش ۷ درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی در مازندران

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: در سال گذشته ۵۳۷ نفر در تصادفات رانندگی جاده‌های مازندران جان خود را از دست دادند، اما این استان با کاهش هفت درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی روبه‌رو بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علی عباسی ظهر امروز_سه‌شنبه یکم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران از کاهش هفت درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: در سال گذشته ۵۳۷ نفر در تصادفات رانندگی جاده‌های مازندران جان خود را از دست دادند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه ۴۱۵ نفر از جان باختگان مرد و بقیه زن بودند، افزود: شهرستان‌های بابل با ۸۶ فوتی، ساری با ۷۵ و آمل با ۶۷ نفر بیشترین تلفات و شهرستان رامسر با دو نفر کم‌ترین میزان فوتی را داشتند.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به اینکه از مجموع ۵۳۷ کشته حوادث رانندگی، ۳۷۸ نفر در محورهای برون‌شهری، ۱۵۳ نفر در مسیرهای درون‌شهری و شش نفر در راه‌های روستایی جان خود را از دست داده‌اند، گفت: ۱۴ هزار و ۵۴۷ نفر نیز سال گذشته به‌دلیل مصدومیت ناشی از تصادفات رانندگی به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این رقم نسبت به سال گذشته شش درصد افزایش داشته است.

عباسی رعایت قوانین و مقررات رانندگی را از مهم‌ترین شاخص‌ توسعه‌یافتگی دانست و تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی می‌توانند با بهره‌گیری از آمارهای پزشکی قانونی در زمینه فرهنگ‌سازی، برنامه‌ریزی پیشگیرانه و ارتقای آگاهی عمومی نقش مؤثری در کاهش تلفات و مصدومان حوادث رانندگی ایفا کنند.

کد خبر 965176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.