به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از شبکه الجزیره، وزارت امورخارجه قطر اعلام کرد که محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امورخارجه این کشور در تماس تلفنی با بدر البوسعیدی همتای عمانیاش، تلاش برای کاهش تنش در منطقه را بررسی کرده است.
آتشبس اعلام شده میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا و رژیم اسرائیل در ۱۹ فروردینماه با هدف فرصت به راهکارهای دیپلماتیک برای پایان دادن دائمی به جنگ، به مدت دو هفته برقرار شد.
مذاکرات میان تهران-واشنگتن نیز سه روز بعد، روز شنبه (۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۵ برابر با ۱۱ آوریل ۲۰۲۶) در اسلامآباد پاکستان به ریاست «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بر هیئت ایرانی و نیز «جی دی ونس» معاون رئیس جمهوری آمریکا بر هیات آمریکایی برگزار شد و بدون دستیابی به توافق به پایان رسید اما گفتوگوها همچنان ادامه دارد.
رئیس جمهوری آمریکا در پی خروج از این بحران از طریق راهکاری دیپلماتیک است و با تکرار ادعاهایی مبنی بر اینکه «آنها (ایران) بهشدت مشتاق دستیابی به توافق هستند»، مدعی است که مذاکرات با ایران میتواند در پاکستان ادامه پیدا کند.
نظر شما