فارس ظرفیت مهمی در تحقق امنیت غذایی پایدار دارد

معاون وزیر جهاد کشاورزی از آمادگی این شبکه برای تأمین کالاهای اساسی و ارائه خدمات به مردم در ایام پرترافیک خبر داد و گفت: فارس ظرفیت مهمی در تحقق امنیت غذایی پایدار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدرضا طلایی در دیدار با امام جمعه شیراز ضمن تشریح اهداف و برنامه‌های کلان این سازمان در سطح کشور، بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های شبکه تعاون روستایی و گسترش خدمات آن در مناطق مختلف تأکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان فارس در بخش کشاورزی، بر لزوم هم‌افزایی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی و سازمان تعاون روستایی برای تحقق شعار «امنیت غذایی پایدار» و «رونق اقتصادی» تأکید کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تعاون روستایی، همچنین به نقش کلیدی شبکه تعاون روستایی در تأمین کالاهای اساسی، به‌ویژه در ایام پرترافیک مانند نوروز و ماه مبارک رمضان اشاره کرد و از آمادگی کامل این شبکه برای ارائه خدمات مطلوب به مردم خبر داد.

طلایی همچنین در خصوص اهمیت پیوند میان تولید، توزیع و مصرف و نقش واسطه‌گری این سازمان در ایجاد بازار باثبات و عادلانه سخنانی را بیان داشت.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام امام جمعه شیراز هم با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور، عملکرد دولت را همراه با ملت و صادقانه توصیف کرد و خواستار تبدیل تهدیدهای جنگ اقتصادی به فرصتی برای اثبات کارآمدی الگوی اقتصاد مقاومتی شد.

وی با قدردانی از مجموعه دولت افزود: اگر این تلاش‌های ارزشمند نبود، مسلما ما برای اداره جنگ و ادامه این وضعیت دچار مشکلاتی می‌شدیم که بر هیچ‌کس پوشیده نیست؛ انصافا از شخص رئیس‌جمهور تا تک‌تک عزیزان در رده‌های اجرایی، همراه ملت تلاش می‌کنند و مردم نیز این همراهی را حس کرده‌اند.

امام جمعه شیراز گفت: مهم‌ترین مسئله همین احساس عمومی جامعه است که دولت در تلاش است تا کار مردم حل شود؛ طبیعتا در وضعیت جنگی معذورات خاصی وجود دارد، اما بنا نیست همیشه جنگ باشد.

آیت‌الله دژکام با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب و تاکید ۱۵ ساله بر اقتصاد مقاومتی، جنگ کنونی را بهترین محک برای سنجش این نظریه دانست و اظهار کرد: برخی برج خلیفه و عظمت آن را به ما نشان می‌دادند، اما در این جنگ تحمیلی معلوم شد برج خلیفه چه میزان توان ایستادگی دارد و برج میلاد و برج آزادی ما چه میزان توان؛ ما قدرتی بودیم که گویی از توان خود آگاه نبودیم.

وی با یادآوری خاطره‌ای از خطبه‌های نماز جمعه، افزود: نام ناو آبراهام لینکلن که می‌آمد همه جهان می‌ترسیدند؛ بنده در خطبه گفتم نعش‌کش خود را آورده‌اید؛ اگر غرق نشود، باید کشته‌های خود را برگردانید؛ خدا می‌خواهد آنها را در چشم ما کوچک کند؛ به نظر می‌رسید در دنیا کسی حریف آمریکا نیست، اما خدا رحمت کند شهید حاج قاسم سلیمانی را که گفت «حریفت منم» و ما حریف شدیم و هیمنه آنها شکسته شد.

امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند در عرصه اقتصادی نقش‌آفرین بی‌بدیلی باشد، محور اصلی سخنان خود را بر «عدالت‌محور بودن اقتصاد مقاومتی» متمرکز کرد.

آیت‌الله دژکام با اشاره به چالش میان بخش خصوصی و دولتی اظهار کرد: گاهی برخی عزیزان در دولت برخوردهایی با بخش خصوصی دارند که کار گره می‌خورد؛ باید یک حاشیه سود منصفانه برای فعالان اقتصادی تعریف شود و اگر در جایی کسی بی‌انصافی کند، نقش دولت این است که جلوی این بی‌انصافی را بگیرد.

وی افزود: این وضعیت باید طوری باشد که در عرصه بین‌الملل بگویند اینها نه کمونیست شدند و نه کاپیتالیست؛ بی‌انصافی و ظلم است که مردم را ناراحت می‌کند و ما باید نمود عدالت و انصاف باشیم.

امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با استناد به معارف اسلامی و تاریخ اسلام، رفتار ایران در تنش‌های بین‌المللی را مبتنی بر اصول اخلاقی و انسانی دانست و گفت: جو کنت، مدیر مستعفی در دولت آمریکا، گفته بود ایرانی‌ها در کنترل تنش، در طول سال‌هایی که بررسی کردیم، استثنایی هستند؛ دشمن گفته است ایرانی‌ها «مرد» هستند، نه نامرد؛ ما با استکبار دشمنی داریم، اما ناجوانمرد نیستیم؛ این ارزش‌ها باید هرچه جایگاه ایران ارتقا پیدا می‌کند، تقویت شود.

آیت‌الله دژکام با ابراز امیدواری نسبت به آینده کشور، از وزارت جهاد کشاورزی خواست تا برای دوران پس از جنگ برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشد.

وی افزود: ما در این مسیر و در مقابل استکبار و هرگونه تجاوز خواهیم جنگید و پیروزی نهایی نصیب جریان ما خواهد شد؛ ان‌شاءالله در بحث اقتصادی نیز مانند حوزه نظامی باید تدوین و برنامه‌ریزی شود تا پس از جنگ، همان‌گونه که رهبری فرمودند، آغاز یک عظمت جدید برای ایران و خلق صحنه‌های نوین تاریخی رقم بخورد.

احد بهجت حقیقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز در این نشست گزارشی جامع از اقدامات صورت گرفته در شبکه تعاون روستایی و بخش کشاورزی استان ارائه کرد.

وی در این گزارش به تشریح گام‌های برداشته شده در راستای حمایت از تولیدکنندگان استانی و برنامه‌های تنظیم بازار برای جلوگیری از نوسانات قیمتی پرداخت.

به گزارش ایمنا، این نشست که با حضور، احد بهجت حقیقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید احمد احمدی‌زاده، مدیر تعاون روستایی استان فارس، بصیری، مسئول حراست تعاون روستایی و رمضانی، مسئول روابط عمومی تعاون روستایی برگزار شد، فرصتی مغتنم برای تبادل نظر در خصوص نقش و جایگاه تعاون روستایی در استان و همچنین آخرین اقدامات صورت گرفته در بخش کشاورزی بود.

کد خبر 963798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.