رونمایی از پروژه‌های «بسته پرواز اصفهان» از هفته آینده

شهردار اصفهان با اشاره به بسته پرواز شهرداری اصفهان گفت: ۶۰ پروژه در «بسته پرواز اصفهان» قرار داشت که از هفته آینده مجدد هر هفته رونمایی از پروژه‌ها انجام می‌شود؛ این اقدام به توسعه متوازن شهر کمک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _چهارشنبه بیست‌وششم فروردین_ در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» با اشاره به رونمایی از ۱۲۰ نازل شارژ خودروهای برقی اظهار کرد: یکی از نگرانی‌های مردم آلایندگی و شرایط آب‌وهوایی شهر اصفهان است؛ یکی از راه حل‌هایی که در حوزه اختیارات شهرداری است توسعه حمل‌ونقل پاک است.

وی با بیان اینکه تلاش کردیم در این دوره توسعه خط دو مترو را به ثمر برسانیم و زیرساخت‌های خودروهای برقی را در شهر فعال کردیم، افزود: شرایطی فراهم شده است که مردم می‌توانند به خرید خودروها برقی فکر کنند، در تسوعه ناوگان اولویت را به خودروهای برقی داده‌ایم.

شهردار اصفهان با بیان اینکه امروز از ۱۲۰ ظرفیت دیگر شارژ خودوری برقی رونمایی شد، گفت: این روند تا زمانی که بتوانیم به حد نصاب برسیم ادامه دارد، در حال حاضر در اصفهان به اندازه کافی نازل شارژ خودروهای برقی وجود دارد.

قاسم‌زاده با تاکید براینکه تلاش کردیم از ظرفیت بخش خصوصی کمک بگیریم، تصریح کرد: ادامه این پروژه، هزینه‌بر است، اما به‌دلیل اینکه زیرساخت محسوب می‌شود ارزش سرمایه‌گذاری دارد، در حال حاضر قیمت خودروهای برقی مناسب است، همچنین از حیث هزینه‌های جاری، هزینه پایینی دارد، از آن مهم‌تر استهلاک کمتری دارد.

وی با اشاره به «بسته پرواز اصفهان» خاطرنشان کرد: ۶۰ پروژه در این بسته قرار داشت که از هفته آینده مجدد هر هفته رونمایی از پروژه‌ها انجام می‌شود، این اقدام به توسعه متوازن شهر کمک می‌کند.

سوال شهروندان و پاسخ مسئولان

بخش دیگر این برنامه به پرسش شهروندان و پاسخ مدیران شهری اختصاص یافت.

رونمایی از پروژه‌های «بسته پرواز اصفهان» از هفته آینده

محاسبه عوارض ساختمانی براساس پارامترهای مختلف

شهروند: ساکن منطقه ۹ هستم، هرسال عوارض را پرداخت و تسویه کرده‌ایم، من در خانه‌ای ۱۷۰ متری و پدرم در خانه‌ای ۱۸۰ متری در این منطقه ساکن هستیم، سال ۱۴۰۴ که فیش را دریافت کردیم، تفاوت بسیار زیادی در مبلغ عوارض دو خانه وجود داشت و برای منزل پدرم باوجود متراژ کمتر، عوارض بسیار کمتری محاسبه شده بود، دلیل این اختلاف چیست؟

نادر آخوندی، مدیرکل درآمد شهرداری اصفهان و مشاور شهردار در حوزه اقتصادی و مشارکت‌های مردمی: در محاسبات عوراض نوسازی و عمران شهری پارمترهای مختلفی از جمله نوع اسکلت، قدمت ساخت، قیمت منطقه‌بندی، مساحت عرصه، تعداد واحد و نوع کاربری موثر است تا قیمت عوارض استخراح شود.

دو موقعیتی که بیان شد باید دقیق بررسی شود، تقاضا می‌کنم این شهروند روز شنبه مراجعه کنند تا توجیه شوند، اما در واقعیت این محاسلات سیستمی انجام می‌شود، اما اگر مشکلی در دیتا وجود داشته باشد،‌ مشکل رفع‌می‌شود.

تصمیم‌گیری مجدد در رابطه با کاربری املاک منطقه ناژوان انجام می‌شود

شهروند: براساس طرح ناژوان زمین‌های شهرداری منطقه ۹ جزو فضای سبز مشخص شده است، زمین من در خیابان میثم غربی بین دو ساخت قرار دارد، تمام خدمات رفاهی شهر در این محدوده وجود دارد، تقاضا می‌کنم تکلیف این زمین روشن شود.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: به‌تازگی پژوهشی در ناژوان انجام شد که از نو کلیه پلاک‌های برسی شد و قرار شد تا جایی که شرایط اجازه می‌داد و به کلیت ناژوان آسیب نمی‌زد، از کار مردم گره‌گشایی شود، از جمله مشکلات این چنینی، کسانی که ملک‌هایشان میان دو پلاک ساخته شده قرار گرفته و نه استعداد کشاورزی دارد و نه کاربری به‌گونه‌ای است که مسکونی شود، در کمیته عالی ناژوان مطرح و تصمیم‌گیری می‌شود.

مهدی قائلی، مدیر ناژوان شهرداری اصفهان: پهنه ناژوان براساس طرح جامع اراضی ناژوان، تحت عنوان کاربری کشاورزی و باغات با پهنه حفاظت، تعریف شده و در محدوده هیچ کاربری به جز کشاورزی و فضای سبز وجود ندارد، چند موضوع در این دوره مدیریت شهری در دستور کار قرار گرفته است، یک مورد کاربری‌های کشاورزی و باغاتی است که بهره‌برداری به صورت مسکونی اتفاق می‌افتاد، با تشکیل کارگره‌های زیربنایی و با مصوبه شورای برنامه‌ریزی توسعه استان تعیین تکلیف شد و برای صدور پروانه بازسازی در خدمت شهروندان هستیم.

موضوعی که مطرح شد یکی از مسائلی است که در اولویت‌های بعدی در حال پیگیری است، هنگامی که طرفین ملک به‌صورت ساخت‌وساز و مسکونی در ادوار گذشته پروانه صادر شده، اما بازهم در کاربری کشاورزی قرار دارد، بین دو پلاکی که طرفین ملک این شهروند قرار دارد، ساخت و سازی انجام نشده و براساس طرح جامع ناژوان نیز در پهنه‌ کشاورزی قرار گرفته و امکان صدور هیچ‌گونه مجوزی برای ساخت مسکونی وجود ندارد، اما پیگیری آن در دستور کار قرار دارد که امیدواریم بتوانیم این موارد را تعیین تکلیف و با ایجاد وحدت رویه امکان ساخت را برقرار کنیم که در حال حاضر قابلیت اجرا ندارد، ولی در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 963736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.