به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حیدر دشتیپور امروز _چهارشنبه بیستوششم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هدف ارتقای ایمنی، کاهش مصرف سوخت و کیفیت خدماترسانی به مسافران ۴۲ دستگاه خودروی جدید به متقاضیان طرح اسقاط تحویل داده شد.
وی افزود: استان ایلام در سال ۱۴۰۴ موفق به کسب رتبه نخست کشوری در جذب اعتبارات نوسازی ناوگان سواری کرایه شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان ایلام تصریح کرد: طی دو مرحله فراخوان ۱۲۹ متقاضی اسقاط خودروی سواری کرایه در استان شناسایی شدند که از این تعداد، ۹۷ نفر واجد شرایط نهایی بودند.
دشتیپور خاطرنشان کرد: از مجموع واجدان شرایط، تاکنون ۴۲ متقاضی خودروی جدید (سورن پلاس بنزینی) خود را تحویل گرفتند و پرونده سایر متقاضیان در حال پیگیری است.
وی درباره تسهیلات پرداختی گفت: برای هر دستگاه خودرو، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۱۱ درصد اختصاص پیدا کرده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای ایلام اضافه کرد: با جذب بیش از ۱۹ میلیارد تومان اعتبار در بخش مسافری، ایلام توانست رتبه اول کشور در نوسازی ناوگان سواری را در سال ۱۴۰۴ به خود اختصاص دهد.
دشتیپور با اشاره به جذب اعتبارات تبصره ۱۸ گفت: در بخش بازسازی ناوگان اتوبوسی و مینیبوسی نیز طی سه مرحله به ۴۰ دستگاه خودرو تسهیلات پرداخت شده است.
وی مجموع اعتبار این بخش را ۳۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعلام و تاکید کرد: برای تعمیر و نگهداری، به هر دستگاه اتوبوس یک میلیارد تومان و به هر دستگاه مینیبوس ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ ۱۱ درصد پرداخت شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان ایلام خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای سیاستهای سازمان راهداری و حملونقل جادهای، با هدف توسعه ناوگان ایمن، کارآمد و بهروز در بخش حملونقل عمومی کشور دنبال میشود.
نظر شما