شاهرخ کلانتری: باید صدای مظلومیت مردم ایران جهانی شنیده شود/ خیابان و میدان خالی نشود

شاعر و نویسنده کشورمان با تأکید بر ضرورت بازتاب بین‌المللی رویدادهای اخیر گفت: حوادثی که در منطقه و به‌ویژه در میناب رخ داده، باید به‌درستی برای افکار عمومی جهان تبیین شود.

شاهرخ کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه ترور رهبری شهید انقلاب، اصابت به مدرسه شجره طیبه میناب جنایت جنگی آشکار بود، اظهار کرد: این اتفاقات همزمان شد با انتشار اسناد جزیره اپستین که در آن جزیره سردمداران و سرمایه‌داران کودکان را قربانی می‌کردند و برای «بت بعل» قربانی می‌کردند و حتی در اسناد آمده که بخشی از گوشت این کودکان را می‌خوردند.

وی افزود: واژه کانیبال که به معنای آدم‌خوار است اصلا از اتصال دو واژه کاهن و بعل تشکیل شده است؛ این یک آیین شیطان‌پرستی خیلی باستانی است که یهودیانی که از دین حضرت موسی خارج شدند و شیطان پرست شدند، این آیین را فراماسونرها و پیروان کابالا به راه انداختند. این آیین همچنان بعد از ۳ هزار سال همچنان قربانی می‌گیرد.

این شاعر و نویسنده کشورمان تاکید کرد: تمدن غرب بر مبنای این فراماسونری چیده شده است؛ وقتی در ابتدای جنگ رمضان این جنایات علیه کودکان بی‌گناه اتفاق افتاد؛ یک اسنادی منتشر شد که شامل برگی از کتاب تلمود بابلی و مربوط به خاخام‌های یهودی که کافر شده بودند و شیطان پرست شده بودند، آنها تلمود را نوشتند که در واقع تورات تحریف شده است و در آن‌جا در بخشی آمده که در ابتدای جنگ دختران خردسال آنها را بکشید تا ایزقای مقدس به شما کمک کند؛ یعنی دقیقاً این متن آمده که اینها در ابتدای جنگ می‌آیند و دختر بچه‌ها را به قتل می‌رسانند. پس این یک سهو یا یک اتفاق نبود که بخواهند آن را توجیه کنند که قصدشان چنین جنایتی نبوده و از روی سهم این کار را کرده‌اند بلکه کاملاً تعمد بوده و اسناد نشان می‌دهد که هیچ سهوی درباره این موضوع نیست.

کلانتری درباره برنامه‌های فرهنگی برای گرامی‌داشت شهدای مدرسه میناب گفت: رویداد هنری که برگزار شد و یادبود شهدای مدرسه مینا کار ارزشمندی بود که وزارت میراث فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار کردند و باید این صدا به کل جهان برسد که کسانی که ادعا می‌کردند ترامپ قرار است به کمک مردم ایران بیاید و فقط مشکلش با حکومت، سردمدارانه و فرماندهان نظامی و مسئولین است و با مردم کاری ندارد، باید این صدا به کل جهان مخابره شود که اولاً نه مشکل ترامپ مشکل آمریکا و مشکل رژیم صهیونیستی با تمدن ایران با مردم ایران و با زن و بچه و کودک ایرانی است.

وی عنوان کرد: کسانی که از داخل فریب خوردند راجع به این ماجرا امروز وقت آن است که بیدار شوند، چون امروز دیگر وقت وسط بازی نیست و اینقدر صحنه روشن است که کسی نمی‌تواند بگوید هنوز برای من قابل تشخیص نیست. کسانی که فکر می‌کردند آمریکا قراره است به ما کمک کند و در سرنگونی حکومت اقدام کند و بعد مردم ایران را آزاد بگذارد تا حکومت مثلاً جدیدی تشکیل بدهند، مواضع سیاسی‌شان نشان می‌دهد که اینها می‌خواستند مردم، زیرساخت‌ها و تمدن ما را بزنند.

این شاعر تاکید کرد: طبق توییت آخر ترامپ دشمن قصد داشت ما را به عصر حجر برگردانند درحالی زمانی که به نام عصر حجر عصر سنگ شناخته می‌شود، ما بزرگترین تمدن تاریخ بودیم که دوره هخامنشی است و آنها بربر بودند و اگر هم قرار باشد که کسی بربر باشد و بازگردد به اصل خودش این آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند که قراره برگردند به بربریت خودشان و ما همیشه متمدن بودیم و اینها هستند که بربر مدرن و آدم کشند و به نظرم قطعاً مردم جهان هم درباره این اتفاق بیدار می‌شوند.

کلانتری درخصوص حضور مردم در خیابان‌ها گفت: دشمن اتفاقا حساب کرده بود که رهبر و فرماندهان نظامی را به شهادت برساند و بعد مردم با حضور در خیابان‌ها، خودشان براندازی کنند یعنی یک توهمی بود که به خاطر اتفاقات گذشته در دی ماه فکر می‌کردند که اکثریت با اغتشاشاگران است در صورتی که آماری که از آن اتفاقات وجود دارد شاید دو دهم درصد کل جمعیت ایران هم نباشند، اما با بزرگنمایی طوری نشان دادن که اکثریت در دست مخالفین جمهوری اسلامی است و فکر می‌کردند که وقتی سران ترور شوند مردم حکومت را براندازی می‌کنند، اما مردم ما نشان دادن که هیچ موقع پشت وطن و شهدا را خالی نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه بخاطر القائات دشمن حتمی برخی فریب خوردند، گفت: من میدانم که خیلی‌ها فهمیدند که فریب بزرگی از دشمن خوردند و این میدان را باید حفظ کنیم که اگر حفظ نکنیم قطعاً کسانی به دنبال این هستند که با واژه‌هایی مثل سازش و صلح و اینها مجدداً فرصت به دشمنان بدهند که خودشان را تجهیز کنند و بار دیگر حمله کنند.

این نویسنده خاطرنشان کرد: جنگ ۱۲ روزه نشان داد طی ۱۲ روز دشمن بخاطر شرایط آتش‌بس رفت و تجهیز شد تا نقشه‌هایش را تکمیل کند و مجدد دست به حمله بزرگتر زد. ما اگر امروز به دشمن فرصت بدهیم آنها قطعاً تجهیزتر می‌شوند و با قدرت بیشتری به صحنه می‌آیند. پس این میدان چه در خیابان‌ها و چه در میادینی که فرماندهان رشید اسلام مقاومت می‌کنند، نباید خالی شوند.

کد خبر 963484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.