تاریخ شفاهی واقعه «مهیار» ثبت و ضبط شود

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: خواسته اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان این است که محدوده مهیار که یادآور واقعه طبس است، حفظ شود و انتقال هر آنچه در این حادثه رخ داده، انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید نادرالاصلی امروز _دوشنبه بیست‌وچهارم فروردین_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: همه اطلاع دارند که در جنگ تحمیلی اخیر در اصفهان حادثه ای رخ داد که در تاریخ به مانند آن سراغ نداریم و آن حادثه مهیار است.

وی افزود: حادثه مهیار بسیار عظیم بوده است که اگر زوایای آن از حادثه طبس بیشتر نباشد، به طور قطع کمتر نمی باشد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: اتفاقی که در اصفهان رخ داد، باید بررسی، سپس حفظ و تاریخ شفاهی آن نیز ثبت و ضبط شود.

نادرالاصلی با تاکید بر حفظ مکان و اتفاقات روی داده در محدوده مهیار یادآور شد: نقش مردم، نهادهای اطلاعاتی، انتظامی، امنیتی و نظامی در این حادثه نقشی بی‌بدیل تاریخ است،

وی افزود: هماهنگی و همراهی میان همه نهادها برای مقابله با این حادثه شکل گرفت و دشمن زمانی که متوجه شد نمی‌تواند به باقی‌مانده تجهیزات نظامی دسترسی داشته باشد، به بمباران تجهیزات مبادرت کرد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: خواسته اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان این است که محدوده مهیار که یادآور واقعه طبس است، حفظ شود و انتقال هر آنچه در این حادثه رخ داده، انجام شود.

نادرالاصلی گفت: حتی بسیاری از خارج استان طی تماس‌های تلفنی، خفظ آنچه در مهیار اتفاق افتاد را خواستار شدند.

کد خبر 963242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.