ذخایر سدهای کرمانشاه به ۷۰ درصد رسید

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه گفت: با بارش‌های چندماه گذشته که اتفاق افتاد، هم‌اکنون ذخیره آب سدهای استان حدود ۷۰ درصد است.

بهرام درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه با اشاره به وضعیت در حال حاضر ذخیره سدهای استان کرمانشاه اظهار کرد: در حال حاضر از ظرفیت یک میلیارد و ۳۴۵ میلیون متر مکعبی سدهای استان کرمانشاه ۷۰.۴ درصد آن پُر و بقیه خالی است.

وی ذخیره کنونی آب پشت سدهای استان کرمانشاه را حدود ۹۴۶ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: اکنون ۳۹۸ میلیون متر مکعب از ظرفیت سدهای استان خالی است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه آورد سدهای استان کرمانشاه در سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۴) تاکنون را نیز حدود یک میلیارد و ۵۴۲ میلیون متر مکعب دانست و گفت: این میزان آورد حاصل بارش‌های مناسبی بوده که در شش ماه اخیر داشتیم که نویدبخش است.

درویشی تصریح کرد: با بارش‌های اخیری که اتفاق افتاد، شاهد سرریز برخی از سدهای استان از جمله سدهای آزادی، شرفشاه و تنگ حمام بودیم.

وی با بیان اینکه با وجود بارش‌های مناسب اخیر هنوز هم وضعیت منابع آبی استان به‌ویژه سدهایی که تامین کننده آب شرب هستند چندان مناسب نیست، اظهار کرد: اکنون درصد پُرشدگی سد گاوشان به‌عنوان یکی از منابع تامین کننده آب شرب شهر کرمانشاه حدود ۴۳ درصد و سد سلیمانشاه به عنوان منبع آب سنقر حدود ۴۲ درصد که همچنان ارقام پایینی است.

درویشی تاکید کرد: بارش‌های مناسب اخیر به معنای نیاز نداشتن به مدیریت منابع آبی نیست و کم‌بارشی‌های گذشته را جبران نخواهد کرد و از شهروندان درخواست می‌شود در مصرف آب صرفه‌جویی هدفمند داشته باشند.

کد خبر 963142

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.