برقراری کامل رفت‌وآمد قطارها در مسیرهای بندرعباس/ جابه‌جایی روزانه ۳ هزار مسافر

مدیرکل راه‌آهن هرمزگان با بیان اینکه رفت‌وآمد قطارهای مسافری و باری در تمام مسیرهای منتهی به بندرعباس و به‌عکس برقرار است، گفت: هیچ مشکلی برای اعزام مسافران وجود ندارد و این آمادگی برای خدمت‌رسانی کامل وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، علیرضا نصیری برازنده با بیان اینکه روزانه سه هزار مسافر ورودی و خروجی استان از خدمات ریلی استفاده می‌کنند، اظهار کرد: از این تعداد هزار و ۵۰۰ نفر از ایستگاه‌های مختلف هرمزگان عازم استان‌های دیگر شده و هزار و ۵۰۰ نفر نیز به استان وارد می‌شوند.

وی افزود: این حجم از جابه‌جایی مسافر با بهره‌گیری روزانه به‌طور میانگین از سه قطار انجام می‌شود که روزانه دو و چهار رام قطار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرکل راه‌آهن هرمزگان گفت: این قطارها با مجموع ۳۲ واگن مسافران را در مقاصد اصلی اصفهان، تهران، مشهد به بندرعباس و بالعکس جابه‌جا می‌کنند که علاوه‌بر شهرهای اصلی یاد شده، ایستگاه‌های بین راهی شهرهای مختلف از جمله یزد، طبس، قم و کاشان نیز به‌عنوان مبداء یا مقصد مسافران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گفته نصیری برازنده با توجه به شرایط موجود همه کارکنان راه‌آهن هرمزگان در بخش‌های مختلف به‌صورت تمام‌وقت و بی‌وقفه به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی اضافه کرد: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان پرتلاش مجموعه راه آهن جمهوری اسلامی ایران، تمام مسیرهای ریلی منتهی به بندرعباس و به‌عکس ، پس از وقفه ایجاد شده، به‌دلیل حملات ددمنشانه دشمن آمریکایی صهیونی به برخی زیرساخت‌های ریلی مجدد فعال و رفت‌وآمد قطارها به‌طور کامل برقرار شده است.

مدیرکل راه آهن هرمزگان تاکید کرد: هم‌زمان با نخستین روز جنگ تحمیلی و تهاجم دشمن صهیونیستی آمریکایی برای جبران بخشی از ظرفیت حمل‌ونقل هوایی، یک رام قطار فوق‌العاده به ظرفیت مشهد به‌صورت رفت و برگشت اضافه شد و پس از آن به مسیر تهران نیز بین یک تا سه واگن به ظرفیت قبلی افزوده شد.

کد خبر 962948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.