شب‌های حماسی منطقه ۱۱ اصفهان از ابتدای دفاع مقدس سوم تاکنون

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان گفت: خیابان‌ها و میدان‌های این منطقه از شب نخست جنگ تاکنون محل حماسه، مقاومت و پایداری مردم شریف و شهروندان است.

مهدی غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مردم غیور و انقلابی رهنان از ابتدای مبارزات انقلابی خویش تا پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و پس از آن در همه عرصه‌ها از جمله دفاع مقدس هشت‌ساله حماسه آفریدند و حتی در جنگ دوازده‌روزه نیز دو شهید تقدیم اسلام و انقلاب اسلامی کردند و اینک نیز از شب اول جنگ رمضان، به‌صورت خودجوش در خیابان‌ها و میدان‌های شهر حضور پیدا می‌کنند و هر شب از یکی از مساجد و محلات شهر به سمت میدان شاهد حرکت می‌کنند؛ مراسم اصلی در این میدان با سخنرانی، اجرای سرود و برنامه‌های فرهنگی و معنوی برگزار می‌شود.

وی افزود: از ابتدای دفاع مقدس سوم، هشت موکب مردمی با حمایت شهرداری در منطقه ایجاد شد که این موکب‌ها به پایگاه‌هایی برای همدلی، مقاومت و حماسه، برای حضور اجتماعی و فعالیت‌های فرهنگی مردم شریف منطقه تبدیل شده است.

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان با بیان اینکه این موکب‌ها نقش مهمی در انسجام اجتماعی و فضای معنوی منطقه ایفا می‌کنند، ادامه داد: شهروندان منطقه هر شب علاوه‌بر حضور در میدان شاهد، در محل این موکب‌ها تجمع می‌کنند و با سر دادن شعارهای انقلابی، حمایت و همراهی خود را با ارزش‌های انقلاب اسلامی، دفاع از میهن و مبارزه با آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونی خبیث به نمایش می‌گذارند.

غلامی افزود: به مناسبت گرامیداشت فرهنگ درختکاری و در راستای تحقق منویات امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در زمینه توسعه و ترویج این سنت حسنه، آیین کاشت درخت در محل موکب‌های مستقر در سطح منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان، شامگاه پانزدهم فروردین با حضور امام جمعه غرب اصفهان (رهنان)، فرمانده حوزه بسیج ۱۴ حمزه سیدالشهدا (ع) و جمعی از مسئولان و فعالان محلی برگزار شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه فضای سبز و توجه به توصیه‌های امام مجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در زمینه درختکاری اظهار کرد: کاشت درخت کنار موکب‌ها و فضاهای مردمی، اقدامی نمادین و در عین حال ماندگار در مسیر ارتقای فرهنگ زیست‌محیطی و تقویت هویت محلی است.

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان از شهروندان منطقه دعوت کرد تا همان‌طور که هرشب باشکوه‌تر از پیش در برنامه‌های «شب‌های حماسه رهنان» حضور یافته‌اند، همچنان و پرقدرت‌تر از گذشته به این حضور خویش تا پیروزی کامل بر دشمنان غدار میهن اسلامی ادامه دهند.

شب‌های حماسی منطقه ۱۱ اصفهان از ابتدای دفاع مقدس سوم تاکنون

کد خبر 962918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.