جنگ تحمیلی سوم اقتدار ملت ایران و نیروهای امنیتی و قوای مسلح را به جهان نشان داد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: این جنگ نماد اقتدار ملت ایران و اقتدار نیروهای امنیتی و قوای مسلح بود و همانطور که مردم در طول جنگ پشتیبان میدان نظامی بودند، امروز هم پشتیبان میدان دیپلماسی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد استان، مظفر تیموری امروز_ بیست و دوم فروردین_ در نشست با کارکنان فرهنگ و ارشاد استان کرمانشاه با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای انقلاب، اظهارکرد: باید از مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب شایسته حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب تشکر کنیم و انتخاب با بیعت گسترده ملت ایران همراه بود.

وی افزود : امروز باید برای وحدت و انسجام ملی شکرگزار خدواند باشیم و همراهی مردم با نیروهای مسلح و دولت در این مقطع ستودنی بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان کرمانشاه گفت: مردم با وجود مشکلات ، پای کار نظام و انقلاب بودند و در این جنگ تحمیلی سوم با حضور در خیابان ها روح همبستگی ملی را به نمایش گذاشتند.

تیموری ادامه داد: با تمام توان در کنار نیروهای مسلح و مردم هستیم و هر تصمیمی که مسئولان ارشد کشور بگیرند از آن حمایت می کنیم.

وی هم‌چنین از مشارکت اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه در برنامه های فرهنگی و هنری تقدیر و تشکر کرد و افزود: بیش از ۳۰۰ محتوای فرهنگی هنری و رسانه ای تولید و منتشر شده است.

تیموری به فعالیت های فرهنگی هنری در تجمعات شبانه اشاره کرد و افزود : برای حضور اصحاب فرهنگ و هنر موکب فرهنگ و هنر و رسانه برپا گردید و خدمات مختلفی ارائه کرد که بسیار ارزشمند و قابل تقدیر بود.

تیموری افزود : اکنون با توجه به شرایط کشور کلیه فعالیت های فرهنگی هنری و رسانه ای استان با محوریت وحدت ملی ؛ اقتدار نیروهای مسلح و پیروزی کسب شده در جنگ تحمیلی سوم با هدف تقویت گفتمان هویت ملی و دینی برنامه ریزی می شود.

کد خبر 962785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.