حمله به مراکز علمی و دانشگاهی جنایت جنگی است و در هیچ پروتکلی پذیرفته نیست

دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به هدف قرار گرفتن مراکز علمی و دانشگاهی در روزهای اخیر، این حملات را نشانه درماندگی مهاجمان و مصداق جنایت جنگی دانست و گفت: موضوع از مسیرهای حقوقی و دیپلماسی پیگیری خواهد شد.

رمضان رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی و دولت ترامپ در رویارویی مستقیم با رزمندگان اسلام و نیروهای نظامی جمهوری اسلامی به بن‌بست رسیده‌اند، اکنون با درماندگی به سناریوی حمله به اماکن غیرنظامی، علمی و تحقیقاتی روی آورده‌اند. به همین دلیل، تعدادی از دانشگاه‌ها در روزهای نخست جنگ تاکنون هدف قرار گرفته‌اند؛ از جمله دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی اصفهان، سایر دانشگاه‌ها و مؤسسه پاستور و چند مرکز تحقیقاتی دیگر.

وی افزود: از آغاز جنگ تا امروز، چندین مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی هدف حمله قرار گرفته‌اند. این اقدام نشان می‌دهد که مهاجمان نتوانسته‌اند در میدان نظامی به اهداف خود برسند و به همین دلیل، مراکز علمی و دانشگاهی را هدف قرار می‌دهند؛ اقدامی که آشکارا یک جنایت جنگی محسوب می‌شود.

دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: در هیچ جای دنیا پذیرفته نیست که در یک جنگ نظامی، محیط‌های آموزشی و علمی که باید محل امن برای تحصیل دانشجویان باشد مورد حمله قرار گیرد. این رفتار در افکار عمومی جهانی مردود و محکوم است.

رحیمی ادامه داد: کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس بنا دارد موضوع را از مسیرهای حقوقی و دیپلماسی پیگیری کند و شکایت رسمی را مطرح سازد.

وی تصریح کرد: این موضوع در گروه‌های دوستی پارلمانی با کشورهای مختلف نیز دنبال خواهد شد. ما این حملات را به‌طور کامل محکوم می‌کنیم و باید پیگیری شود تا جهانیان بدانند که آمریکا و رژیم صهیونیستی به مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی حمله می‌کنند؛ اقدامی که در هیچ‌یک از پروتکل‌های بین‌المللی پذیرفته نیست. بنده به‌عنوان دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی این حملات را به‌شدت محکوم می‌کنم.

کد خبر 961535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.