شهادت مجروح حمله آمریکایی-صهیونی به صادق‌آباد بویین‌زهرا

فرماندار شهرستان بویین‌زهرا گفت: شهیده حانیه علیزاده از مجروحین حمله دشمن آمریکایی_اسرائیلی در روز ۱۳ فروردین در مزرعه صادق‌آباد دقایقی قبل در روز دوشنبه ۱۷ فروردین ماه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

مصطفی صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: این شهیده سرافراز در روز سیزدهم فرودین و در روز طبیعت در تجاوز دشمن آمریکایی_صهیونیستی به یک واحد دامداری در مزرعه صادق آباد در حوالی شهر بویین‌زهرا مجروح و پس از بستری در بیمارستان دقایقی قبل در روز دوشنبه ۱۷ فروردین ماه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

وی افزود کرد: بامداد امروز دشمن آمریکایی_صهیونیستی به یک واحد دامداری در حال احداث در مزرعه صادق آباد در حوالی شهر بوئین زهرا حمله کرده و موجب تخریب بخشی از این واحد شده است.

رئیس شورای تأمین شهرستان گفت: خوشبختانه در این حادثه هیچ گونه تلفات انسانی گزارش نشده است. به علت موج انفجار در این حادثه بخشی از دامداری تخریب و همچنین شیشه‌های برخی واحدهای مسکونی و تجاری در شهر دچار تخریب جزئی شده است.

تکذیب حمله به روستای ولدآباد

صالحی همچنین ضمن رد کردن حمله به روستای ولدآباد عنوان کرد: نشت گاز علت وقوع حادثه انفجار در یک‌ منزل مسکونی در این روستا بوده است.

وی ادامه داد: ظهر امروز یک مورد انفجار در یک منزل مسکونی واقع روستای ولدآباد از توابع بخش مرکزی این شهرستان اعلام شد که بلافاصله تیم‌های امدادی به محل اعزام شدند. پس از حضور تیم‌های امدادی، امنیتی و عملیاتی در محل حادثه و بررسی شواهد، علت وقوع حادثه نشت گاز اعلام شده است.

فرماندار بویین‌زهرا گفت: در این حادثه یک پسر جوان دچار آسیب شده که بلافاصله به مراکز درمانی منتقل شده است. جهت تصمیم‌گیری نهایی علت حادثه توسط تیم‌های کارشناسی از آتش‌نشانی و شرکت گاز در دست بررسی است.

کد خبر 961441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.