واریز ۲۱۷ میلیارد تومان مستمری به حساب مددجویان کردستانی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان گفت: از آغاز تجاوز دشمن تاکنون مبلغ ۲۱۷ میلیارد تومان با عنوان مستمری به حساب مددجویان کمیته امداد استان کردستان واریز شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، رضا طوسی، از تداوم نهضت خدمت رسانی به مددجویان و نیازمندان تحت حمایت استان از آغاز تجاوز دشمن آمریکایی و صهیونی به جمهوری اسلامی ایران خبر داد و اظهار کرد: به‌رغم وضعیت جنگی در کشور و به تبع ان در استان، خدمات این نهاد مقدس بدون وقفه ادامه داشته و از آغاز تجاوز دشمن، مبلغ ۲۱۷ میلیارد تومان با عنوان مستمری به حساب مددجویان واریز شده است.

وی افزود: در این مدت همچنین بیش از ۱۶ میلیارد تومان در زمینه پرداخت هزینه‌های درمانی و مساعدت مالی به بیماران صعب العلاج و زمین گیر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد کردستان گفت: مبلغ پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای بیمه ۲۵۷۶ از مددجویان نیز پرداخت شده است.

طوسی اعلام کرد: در این ایام تاکنون تعداد ۴۸۱ دستگاه انواع لوازم ضروری زندگی برای نیازمندان به مبلغ بیش از چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تأمین و تحویل شده و نسبت به تأمین ۱۳ فقره جهیزیه برای ۱۳ زوج تحت حمایت به مبلغ ۷۰۶ میلیون تومان اقدام شده است.

وی گفت: به جهت تأمین اطمینان خاطر سکونت مددجویان نسبت به معرفی تعداد ۷۹۲ نفر به بانک‌های عامل جهت دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به مبلغ ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون اقدام شده و تاکنون برای تعداد ۷۳۴۹ خانوار نزدیک به ۱۱ میلیارد تومان اجاره مسکن مددجویی در سطح استان پرداخت شده است.

کد خبر 961433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.