پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطق غربی چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: از بعدازظهر روز سه‌شنبه تا اواخر وقت پنجشنبه با عبور موجی از فراز استان افزایش ابر، وزش باد نسبتا شدید تا شدید، احتمال خیزش گردوخاک به صورت محلی، رگبار و رعدوبرق و بارش برف در ارتفاعات منطقه کوهرنگ را انتظار داریم.

معصومه نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: شدت بارش‌ها برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و برای نیمه‌غربی چهارمحال‌وبختیاری انتظار می‌رود و برای بخش‌های شرقی استان بارش‌ها خیلی ضعیف و احتمالی پیش‌بینی می‌شود و بیشتر وزش باد را در این مناطق خواهیم داشت.

وی افزود: از بعدازظهر روز سه‌شنبه تا اواخر وقت پنجشنبه با عبور موجی از فراز استان افزایش ابر، وزش باد نسبتا شدید تا شدید، احتمال خیزش گردوخاک به صورت محلی، رگبار و رعدوبرق و بارش برف در ارتفاعات منطقه کوهرنگ را انتظار داریم.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: با توجه به الگوهای هواشناسی فعلی برای روز جمعه در منطقه کوهرنگ بارش‌های خیلی خفیف و ضعیفی را انتظار داریم.

نوروزی اضافه کرد: برای صبح روز سه‌شنبه و جمعه کاهش نسبی دمای هوا انتظار می‌رود و احتمال مخاطره سرمازدگی وجود دارد.

کد خبر 961357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.