ثبت بیش از ۳۰۰۰ محتوای فرهنگی و هنری جنگ رمضان در مازندران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: بیش از سه هزار محتوای فرهنگی و هنری در راستای جنگ تحمیلی سوم در استان مازندران تولید شده و به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌ نقل از روابط‌عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، محمد محمدی در حاشیه مراسم تجلیل از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه شهرستان نور که در جریان جنگ تحمیلی سوم به‌صورت خودجوش فعالیت داشتند، ضمن قدردانی از تلاش‌های این قشر فرهیخته اظهار کرد: این قشر با تولید محتوای اثرگذار، نقش مهمی در تقویت انسجام ملی و مقابله با جنگ شناختی ایفا کردند.

وی با بیان اینکه در کنار جنگ نظامی، یک جنگ شناختی و رسانه‌ای نیز در جریان است، افزود: جنگی که در آن بیش از ۸۵ درصد رسانه‌های معتبر دنیا در اختیار جبهه مقابل قرار دارد، اما فعالان رسانه‌ای و فرهنگی کشور با قدرت در این میدان حضور پیدا کرده‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی، تولید محتوای دقیق، سریع و اثرگذار از سوی اصحاب رسانه و فرهنگ، نقش تعیین‌کننده‌ای در حفظ اعتماد اجتماعی داشته و اگر این تلاش‌ها نبود، انسجام و آرامش امروز جامعه شکل نمی‌گرفت، گفت: در این مدت، بیش از سه هزار تولید محتوای فرهنگی و هنری در استان ثبت شده که بخش عمده آن به‌صورت خودجوش و بدون سفارش انجام شده و کمتر از ۱۵ مورد به‌صورت سفارشی بوده است.

محمدی با بیان اینکه بیش از ۲۰ کلیپ موسیقایی در استان تولید شده و در برخی شهرستان‌ها، تولید آثار نمایشی و حتی ساخت فیلم سینمایی نیز آغاز شده است که نشان‌دهنده پویایی جبهه فرهنگی استان است، بیان کرد: با توجه بر نقش هنرمندان و رسانه‌ها در جنگ روانی دشمن، فعالان این حوزه با خلاقیت، حتی از کلیدواژه‌ها و ادبیات مطرح‌شده از سوی دشمن برای تولید محتوای اثرگذار در راستای منافع ملی بهره بردند و جریان‌سازی مؤثری را رقم زدند.

وی با اشاره به پیشینه تمدنی ایران مطرح کرد: ملت ایران با پشتوانه چندهزارساله تمدنی، همواره در برابر تهدیدات ایستادگی کرده است و امروز نیز با وحدت و همدلی اجازه تعرض به این سرزمین را نخواهد داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران انسجام شکل‌گرفته در کشور را سرمایه‌ای ارزشمند برشمرد و یادآور شد: اکنون بار دیگر اقتدار ملت ایران را به نمایش گذاشته است و بدون تردید، نتیجه این ایستادگی، پیروزی خواهد بود.

محمدی خاطرنشان کرد: جامعه فرهنگ، هنر و رسانه در کنار سایر گروه‌های جامعه با هدف مشترک حفظ عزت و تمامیت ارضی ایران اسلامی، همچنان در میدان حضور خواهد داشت و به نقش‌آفرینی خود ادامه می‌دهد.

کد خبر 961302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.