اتحاد و انسجام مردم موجب عقب‌نشینی دشمنان شده است

شهردار زاهدان گفت: اتحاد و انسجام مردم همواره باعث عقب‌نشینی دشمنان شده و برخلاف توطئه‌های فراوان دشمن در این استان، مردم سیستان و بلوچستان و به ویژه شهر زاهدان به عنوان پایتخت وحدت ایران اسلامی در رأس این اتحاد و انسجام قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، نعیم پناه امروز -یکشنبه شانزدهم فروردین- با حضور در موکب‌ها و سیاه‌چادر طوایف استان که توسط شهرداری برپا شده بود، ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در صحنه، بر لزوم مداومت این حضور و حفظ وحدت همه اقشار تأکید کرد.

وی بیان کرد: مردم با حضور در خیابان‌ها و حفظ اتحاد و انسجام، ناامیدی دشمنان را رقم زده‌اند و در حال حاضر این اتفاق باعث عقب نشینی گسترده دشمنان ایران اسلامی شده است.

‌شهردار زاهدان با اشاره به اهداف شوم استکبار جهانی از آغار جنگ تحمیلی افزود: آمریکای جهان‌خوار و هم پیمانانش نه تنها دلسوز مردم ایران نیستند بلکه به دنبال چپاول منابع کشور و دستیابی به منافعشان هستند که لازم است مردم همچنان با پشتیبانی از ولایت فقیه و حضور یکپارچه در خیابان‌ها، موجب برهم زدن نقشه‌های شوم آنها شوند.

پناه تصریح کرد: رژیم منحوس اسرائیل برای تحقق اهدافش به دنبال تجزیه و تضعیف ایران اسلامی بوده چرا که ایران تنها کشوری است که در طول تاریخ با قدرت در مقابل زورگویی‌ و یاوه‌گویی‌های آنها ایستاده است.

وی از مردم ایران به عنوان مردمی آگاه، روشن و متحد یاد کرد و گفت: اتحاد و انسجام مردم از ابتدای انقلاب تا کنون همواره باعث عقب نشینی دشمنان شده و برخلاف توطئه‌های فراوان دشمن در سیستان و بلوچستان، مردم این استان و به ویژه شهر زاهدان به عنوان پایتخت وحدت ایران اسلامی در رأس این اتحاد و انسجام قرار دارند.

شهردار زاهدان افزود: این استان با توجه به اهمیتی که دارد هرگز به سمت دو قطبی شدن نرفته و نخواهد رفت و همه ما باید برای حفظ ارزش‌ها و دستاوردهای کشورمان و برای تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی دست برنداریم.

کد خبر 961193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.