به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از پایگاه اطلاعرسانی هلالاحمر استان، غلامعلی فخاریاشرفی اظهار کرد: در طرح نوروزی سالجاری ۱۳۲ عملیات امدادونجات از سوی نجاتگران این جمعیت به اجرا درآمد.
وی با اشاره به کاهش ۵۵ درصدی عملیاتهای امدادی این جمعیت در مقایسه با مدت مشابه نوروز ۱۴۰۴ افزود: شعب تنکابن با ۱۹ عملیات، نوشهر با ۱۶ عملیات و چالوس با ۱۳ مورد عملیات بیشترین تعداد عملیات امدادونجات را به خود اختصاص دادند.
مدیرعامل هلال احمر مازندران گفت: شعبه تنکابن با ۱۰ مورد عملیات ترافیکی، چالوس با ۹ فقره و آمل و نوشهر هر کدام با شش مورد بیشترین تعداد عملیات ترافیکی را به خود اختصاص دادند.
فخاریاشرفی مطرح کرد: از مجموع ۱۰۹ مصدوم انتقالی تنکابن با ۲۳ مصدوم انتقالی، نوشهر با ۱۱ مصدوم انتقالی و آمل،عباس آباد و کلاردشت هرکدام با هشت نفر مصدوم انتقالی بیشترین تعداد را به خود اختصاص دادند.
نظر شما