اذعان ارتش صهیونیستی به ناتوانی برای خلع سلاح حزب‌الله

یک رسانه رژیم صهیونیستی به نقل از برخی مسئولان ارتش این رژیم به ناتوانی برای خلع سلاح حزب‌الله اذعان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» به نقل از برخی مسئولان ارتش رژیم صهیونیستی با عقب‌نشینی از اهداف اعلامی خود درباره خلع سلاح حزب‌الله نوشت: خلع سلاح حزب‌الله از اهداف جنگ نیست و ارتش هرگز نمی‌تواند بدون اشغال کامل لبنان این کار را انجام دهد.

این مسئولان ارتش صهیونیستی گفتند: خلع سلاح حزب‌الله نیازمند یک روند سیاسی است و ممکن است جنگ بدون این اتفاق (خلع سلاح حزب‌الله) پایان یابد.

در همین ارتباط، «اسحاق بریک» ژنرال ذخیره ارتش این رژیم گفت که وضعیت در شمال فلسطین اشغالی بسیار گمراه‌کننده است و ارتش توانایی شکست حزب‌الله را ندارد.

وی تصریح کرد: حزب‌الله همچنان توانایی برای شلیک موشک‌ها و پهپاد را حفظ خواهد کرد و هسته قدرت حزب‌الله در شمال رود لیتانی وجود دارد.

این در حالی است که حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و منابع میدانی از ۴۸ عملیات رزمندگان حزب‌الله در ۲۴ ساعت گذشته خبر دادند؛ عملیاتی که شامل ۱۴ عملیات در داخل خاک لبنان و ۳۴ عملیات در سرزمین‌های اشغالی فلسطین بوده است.

طبق این گزارش، عمق عملیاتی نیروهای مقاومت لبنان، در این مدت به ۳۳ کیلومتر رسیده است. هدف اصلی عملیات حزب‌الله «درهم‌کوبیدن زیرساخت‌های نظامی دشمن در شهر حیفا» عنوان شده است.

حزب‌الله در این عملیات‌ها ۲۸ شهر و شهرک صهیونیست‌نشین، دو پادگان نظامی و پنج مقر تازه‌تأسیس را هدف قرار داده و در ۱۳ عملیات از پیشروی نیروهای اسرائیلی جلوگیری کرده است.

همچنین در جریان این حملات، یک دستگاه تانک، یک قبضه توپ، یک زیرساخت فنی و هفت مورد از استحکامات و سنگرهای دشمن منهدم شده و هشت مجتمع مسکونی در شهرک‌های صهیونیست‌نشین مورد اصابت قرار گرفته است.

طبق اعلام منابع مقاومت، در این عملیات‌ها ۴۱ فروند انواع راکت و موشک، شش حمله توپخانه‌ای، سه فروند پهپاد و یک موشک جدید به‌کار گرفته شده است.

کد خبر 960959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.