وزیر علوم: بیش از ۳۰ دانشگاه ما مورد حمله مستقیم دشمن قرار گرفته است

وزیر علوم گفت: تا امروز ۳۰ دانشگاه ما مورد حمله مستقیم قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین سیمایی‌صراف امروز_ شنبه پانزدهم فروروردین_ از دانشگاه شهید بهشتی که عصر روز گذشته مورد حمله هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت بازدید کرد، حین این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمله به زیرساخت‌ها یک جنایت علیه بشریت است. باورنکردنی است که در عصر حقوق بشر و قرن ۲۱ اماکن و اشخاص غیرنظامی و بدتر از آن زیرساخت‌های علمی بشر و زیرساخت‌های حیاتی بشر مورد حمله قرار بگیرند.

وی از شهادت ۵ استاد دانشگاه و بیش از ۶۰ دانشجو تاکنون خبر داد و گفت: تا امروز بیش از ۳۰ دانشگاه ما مورد حملات مستقیم دشمن آمریکایی و صهیونیستی قرار گرفته است.

وزیر علوم ادامه داد: آیا حمله به پل افتخار دارد؟ دشمن ما به عصر حجر برگشته نه اینکه ما در عصر حجر قرار گرفته باشیم یا از عصر حجر آمده باشیم.

سیمایی صراف افزود: جا دارد از دانشگاهیان خارجی تشکر بکنم؛ ما در این روزها شاهد اظهار هم‌دردی بسیاری از وزرای علوم خارجی بودیم.

وی خاطرنشان کرد: من با همتایان خود در چند کشور صحبت کردم همه آن‌ها این حملات را مصداق توحش و جنایت و تجاوز یک جانبه و غیرقانونی می‌دانند.

وزیر علوم تصریح کرد: از دانشجویان خارجی و استادان و دانشگاه‌های خارجی سپاس‌گزارم اما از آن‌ها می‌خواهم که با جدیت بیشتر کنشگری فعالانه‌تری داشته باشند و این دشمن وحشی حجری و متعلق به عصر حجر را به زانو در بیاورند و اقدامی کنند که بازدارنده باشد و دیگر ما شاهد حمله به موسسات غیرنظامی و علمی نباشیم.

سیمایی‌صراف اظهار داشت: امروز نوبت ایران است، فردا معلوم نیست نوبت کدام دانشگاه باشد این توحش پایان‌ناپذیر است، مگر اینکه خود دانشگاهیان اقدام کنند.

کد خبر 960876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.