همدلی جهادی در منطقه ۷ اصفهان برای کمک به آسیب‌دیدگان جنگ رمضان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: گروه‌های جهادی بسیج و سپاه با حضوری فعال دوشادوش شهرداری منطقه ۷ اصفهان، در خط مقدم خدمت‌رسانی به شهروندان آسیب‌دیده از جنگ رمضان قرار گرفتند.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از همکاری و هم‌افزایی بی‌بدیل گروه‌های جهادی بسیج و سپاه با منطقه ۷ شهرداری اصفهان در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان آسیب‌دیده از جنگ رمضان خبر داد و اظهار کرد: این اقدام مشترک، نمادی از همدلی و همبستگی در شرایط بحرانی است.

وی افزود: این همکاری در ابعاد مختلفی نمود پیدا کرد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به عملیات آواربرداری از منازل تخریب‌شده اشاره کرد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: نیروهای جهادی با سرعت و دقت، نسبت به پاک‌سازی مناطق حادثه‌دیده اقدام کردند تا روند بازگشت شهروندان به زندگی عادی تسهیل شود.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: تخلیه اسباب و وسایل شهروندان از خانه‌های آسیب‌دیده، یکی دیگر از وظایف مهمی بود که با همکاری این گروه‌ها به نحو احسن انجام شد؛ این اقدام، علاوه بر جلوگیری از خسارات بیشتر به اموال شهروندان، بار روانی ناشی از حادثه را نیز برای آنان کاهش داد.

وی به نقش کلیدی گروه‌های جهادی در ایجاد امنیت در مناطق آسیب‌دیده اشاره کرد و گفت: حضور مستمر نیروهای بسیج و سپاه، اطمینان و آرامش را به شهروندان بازگرداند و از بروز هرگونه سوءاستفاده احتمالی جلوگیری کرد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تأمین اسکان اضطراری برای خانواده‌هایی که خانه‌های خود را از دست داده بودند را از دیگر اقدامات انجاگ شده در منطقه برشمرد و بیان داشت: با تلاش مشترک، فضاهای مناسبی برای اسکان موقت این عزیزان در نظر گرفته شد و تمامی تلاش بر این بود تا شرایط حداقلی رفاهی برای آنان فراهم شود.

سلطان‌آقایی به طبخ و توزیع غذا توسط گروه‌های جهادی اشاره کرد و ادامه داد: این روحیه ایثار و خدمت‌رسانی، نشان‌دهنده عمق پیوند میان نیروهای مردمی و مسئولان در رویارویی با سختی‌ها است و منطقه ۷ قدردان تلاش‌های بی‌شائبه این عزیزان است.

وی تاکید کرد: این اقدام مشترک، نمونه‌ای برجسته از توانمندی و آمادگی نیروهای انقلابی و مردمی در کنار نهادها برای مقابله با بحران‌ها و خدمت صادقانه به شهروندان است.

کد خبر 960623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.