بسته تشویقی شهرداری اصفهان برای تسهیل صدور پروانه و حمایت از ساختمان‌های آسیب‌دیده جنگ

مدیرکل درآمد شهرداری اصفهان و مشاور شهردار در حوزه اقتصادی و مشارکت‌های مردمی گفت: شهرداری این کلان‌شهر با درک دقیق از شرایط موجود در حوزه ساخت‌وساز و با توجه به فشارهای اقتصادی ناشی از تحولات اخیر و جنگ تحمیلی استکبار جهانی، بسته‌ای تشویقی را طراحی و اجرا کرده است.

نادر آخوندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در چارچوب مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان و در راستای ایجاد شرایط مناسب‌تر برای شهروندان، امکان بهره‌مندی از تخفیف در پرداخت عوارض ساختمانی فراهم شده است تا مالکان و متقاضیان بتوانند با شرایطی مطلوب‌تر نسبت به تسویه عوارض، تعیین تکلیف پرونده‌های ساختمانی و تکمیل فرآیندهای قانونی ساخت‌وساز اقدام کنند.

وی افزود: بر اساس این مصوبه پرداخت عوارض ساختمانی، گواهی عدم خلاف و گواهی پایان‌کار تا پایان خرداد سال جاری بر مبنای تعرفه سال ۱۴۰۴ محاسبه خواهد شد؛ این سیاست با هدف ایجاد تعادل میان حمایت از شهروندان و حفظ پویایی اقتصاد شهری تدوین شده است.

مدیرکل درآمد شهرداری اصفهان و مشاور شهردار در حوزه اقتصادی و مشارکت‌های مردمی رویکرد حمایتی مدیریت شهری در سیاست‌های درآمدی بیان نمود: مدیریت شهری همواره تلاش کرده است ضمن تأمین منابع پایدار برای اداره شهر، با اتخاذ سیاست‌های تشویقی و تسهیل‌گرانه از شهروندان و فعالان حوزه ساخت‌وساز حمایت کند؛ در همین راستا شهروندان در صورت پرداخت نقدی عوارض ساختمانی تا دهم اردیبهشت‌ماه می‌توانند از ۳۰ درصد تخفیف بهره‌مند شوند و در صورت تسویه سه ماهه نیز ۲۵ درصد تخفیف برای آنان در نظر گرفته شده است.

آخوندی با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته‌شده برای ساختمان‌های آسیب‌دیده افزود: بر اساس این تصمیم، برای ساختمان‌هایی که در اثر حملات دشمن در جنگ رمضان دچار آسیب یا تخریب شده‌اند، صدور پروانه تعمیرات یا احداث بنا در حد وضعیت موجود به‌صورت رایگان انجام خواهد شد تا شهروندان بتوانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بازسازی و ایمن‌سازی واحدهای خود اقدام کنند.

وی افزود: شهرداری اصفهان تلاش کرده است در کنار اعمال تخفیف‌ها و تسهیلات پیش‌بینی‌شده، روند رسیدگی به درخواست‌های شهروندان را نیز تسریع کند تا متقاضیان در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانند از مزایای این بسته تشویقی بهره‌مند شوند.

مدیرکل درآمد شهرداری اصفهان و مشاور شهردار در حوزه اقتصادی و مشارکت‌های مردمی ابراز امیدواری کرد: با اجرای این سیاست‌ها، ضمن کمک به شهروندان برای ساماندهی پرونده‌های ساختمانی و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، روند نوسازی و بهسازی بافت شهری نیز با سرعت بیشتری دنبال شود و شرایط مناسبی برای ارتقای کیفیت محیط شهری و افزایش ایمنی ساختمان‌ها در اصفهان فراهم آید.

کد خبر 959851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.