وداع باشکوه اصفهانی‌ها با پیکر شهدای مظلوم محله هفتون

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با دعوت از عموم مردم برای شرکت در مراسم تشییع شهدای حادثه اخیر هفتون، حضور در این مراسم را تجلی وحدت و میثاق دوباره با آرمان‌های سرخ شهادت دانست و بر تداوم راه شهیدانی که در میان آن‌ها چهره‌های معصوم کودکان، زنان و مجاهدانی چون سرهنگ خودسیانی به چشم می‌خورد، تاکید کرد.

محمد صیرفی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با تسلیت به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج) و مردم شهیدپرور اصفهان، جزئیات مراسم وداع با پیکرهای مطهر شهدای محله هفتون را اعلام کرد.

وی با اشاره به عمق این فاجعه که منجر به پرواز مظلومانه جمعی از شهروندان از جمله زنان پاک‌دامن، کودکان معصوم و مجاهد خستگی‌ناپذیر، سرهنگ خودسیانی شد، افزود: خون پاک این عزیزان که در کنار هم ریخته شد، بار دیگر چهره سفاک دشمنان این مرز و بوم را آشکار کرد.

میعادگاه عاشقان؛ از مسجد امام جعفر صادق (ع) تا میدان شهید زرین‌کوب

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با بیان اینکه محله هفتون روز یکشنبه به عطر شهادت معطر خواهد شد، افزود: مراسم تشییع و وداع با این ستارگان درخشان، امروز _یکشنبه نهم فروردین_ همزمان با نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.

صیرفی‌نژاد در تشریح مسیر این مراسم باشکوه گفت: آغاز مراسم از مسجد حضرت امام جعفر صادق (ع) - مجاور پارک اردیبهشت (محله هفتون) و مسیر تشییع به خیابان معراج به سمت مقصد نهایی و تجمع پایانی در میدان شهید زرین‌کوب است.

سندی بر مظلومیت و اقتدار

وی خاطرنشان کرد: حضور سرهنگ سرافراز خودسیانی در کنار پیکرهای مطهر کودکان و زنان در این حادثه، نمادی از پیوند ناگسستنی مردم و خادمان امنیت است و از تمام امت حزب‌الله و مردم شریف اصفهان دعوت می‌کنیم تا با حضور پرشور خود در این مراسم، ضمن تسلای دل خانواده‌های داغدار، پاسخی کوبنده به عاملان این جنایت بدهند.

کد خبر 959325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.