گرمای ۲۵ درجه‌ای در راه گلستان/ سامانه جدید بارشی از اواسط هفته وارد استان می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان گلستان از پایداری نسبی هوا و افزایش دما تا اواسط هفته خبر داد و گفت: روز دوشنبه با دمای ۲۵ درجه، گرم‌ترین روز هفته جاری در استان خواهد بود.

امان‌محمد کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان با اشاره به وضعیت جوی ۲۴ ساعت گذشته اظهار کرد: دیروز شاهد وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و بارندگی در سطح استان بودیم که بیشترین میزان بارش‌ها در شهرستان‌های کلاله و مینودشت با ثبت حدود ۱۱ تا ۱۲ میلی‌متر گزارش شده است، در سایر نقاط استان نیز بارش‌های موثری ثبت شد.

وی درباره وضعیت هوای امروز و فردا افزود: برای امروز شنبه هشتم فروردین از شدت ناپایداری‌ها کاسته می‌شود، اما برای ساعات عصر و شب افزایش ابر و احتمال بارش‌های پراکنده به‌ویژه در نواحی کوهستانی و کوهپایه‌ای دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: روز یکشنبه بارش‌ها محدود به ارتفاعات خواهد بود و در سایر مناطق استان جوی پایدار پیش‌بینی می‌شود، همچنین روند افزایشی دما که از امروز آغاز شده و به ۲۰ تا ۲۵ درجه می‌رسد، در روز دوشنبه به اوج خود خواهد رسید و دمای ۲۵ درجه سانتی‌گراد را تجربه خواهیم کرد.

وی از تغییر وضعیت جوی در روزهای میانی هفته خبر داد و گفت: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی، سامانه بارشی جدیدی از اواسط هفته (سه‌شنبه) استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد که فعالیت آن به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.

کمالی در پایان خاطرنشان کرد: طبق الگوهای فعلی، برای روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری بارشی پیش‌بینی نمی‌شود و هم‌استانی‌های عزیز شاهد جوی آرام در پایان هفته خواهند بود.

کد خبر 959126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.