آتش‌نشانان از آغاز جنگ بیش از  ۳۰۰ نفر را نجات دادند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: آتش نشانان تهرانی از آغاز جنگ تحمیلی رمضان تاکنون در این حوادث بیش از ۳۰۰ نفر را نجات داده‌اند که برخی از آنان کاملا زیر آوار محبوس بوده‌اند.

سید جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: از آغاز جنگ تحمیلی رمضان تاکنون آتش نشانان تهران در این حوادث بیش از ۳۰۰ نفر را نجات داده‌اند که برخی از آنان کاملاً زیر آوار محبوس بوده‌اند.

وی افزود: دشمن بامداد امروز- جمعه هفتم فروردین یکی از محلات جنوب تهران را مورد حمله قرار داد که بیش از ۱۰ نفر توسط آتش‌نشانان و امدادگران هلال‌احمر نجات یافتند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: پس از سه ساعت تلاش آتش نشان تهرانی نوجوان ۱۲ ساله که در طبقات بالایی ساختمان به صورت معلق زیر آوار گرفتار شده بود، نجات یافت.

کد خبر 958893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.