حمایت اهالی ورزش و هنر از رزمندگان جبهه حق و مردمان جمهوری اسلامی ایران

پنجره‌ای از امیدبخش‌ترین روایت‌ها از اقتدار و همبستگی ملی و فراملی در شرایطی که کشور با جنگ و تجاوز رژیم ظالم آمریکایی-صهیونیستی روبه‌رو است، به تحریر درآمده که تنها قطره‌ای از دریای همدلی و حماسه‌آفرینی ایرانِ سرافراز بر جریده تاریخ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در این برگ از روایت اقتدار و همدلی ایران سرافراز می‌خواهیم از همبستگی و وحدت مردم ملت ایران سخن بگوییم؛ وحدتی که سال‌هاست پابرجاست و با وجود نقشه‌های دشمن و شرایط جنگ خدشه‌ای بدان وارد نشده و بلکه بیش از پیش در دل مردم جاری شده است.

اینجا همدلی رنگ ملی و فراملی به خود می‌گیرد، به‌گونه‌ای که مردم، دغدغه‌مند یکدیگر می‌شوند و به حسب وظیفه و باری که به امانت به آنها سپرده شده است، تا پای جان برای ایران و تمام مظلومان و آزادی‌خواهان وارد میدان می‌شوند و دست از تلاش برنمی‌دارند و این دریچه‌ای به روی امید و امیدآفرینی در روایت‌های این روزها است.

«ایران همدل، ایران مقتدر» نمایی از اقتدار و همبستگی ملی را به نمایش می‌گذارد، روایت‌هایی از امید و انگیزه را عرضه می‌کند و قطره‌ای از دریای ایرانِ سرافراز را در شرایطی که کشور با چالش جنگ و تجاوز رژیم ظالم آمریکایی-صهیونیستی روبه‌رو است، را نشان می‌دهد.

حسین پاکدل: اسرائیل همیشه فجایعش را با جنجال توجیه می‌کند

اسرائیل همیشه فجایعش را با جنجال توجیه می‌کند

حسین پاکدل، بازیگر و نویسنده سینما، تلویزیون و تئاتر در یادداشتی از کشور جعلی صهیونیستی و جنایات آن گفت. متن یادداشت وی بدین شرح است:

«اروپا پس از شرم یک نسل کشی فاشیست‌ها با حمایت آمریکا در قلب خاورمیانه سرزمین فلسطین را نشان کرد، کشوری جعلی به اسم اسرائیل اختراع و تخم آن را کاشت.

الآن قریب هفتادونه سال است آن را آبیاری و مراقبت می‌کند. طی این سال‌ها این موجود تا توانسته با تجاوز به اطراف، ایجاد تفرقه و تسلیح و انداختن مردم به جان هم‌، زیر سایه و همراهی آمریکا و سکوت اروپا کارش را پیش برده و به تعداد سلول‌های یک موجود آدم از هر صنف ترور کرده و می‌کند.

به سادگی با تبلیغات معدودی اتباع بی‌خبر و غافل کشورها را همراه خود کرده و مثل تجاوز به کشور ما، فجایع را با جنجال توجیه می‌کند.»

واکنش محمد انصاری به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا + عکس

واکنش محمد انصاری به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا

پس از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران و در پی آن تخریب مدارس، اماکن ورزشی و بیمارستان‌ها بسیاری از اهالی ورزش نسبت به این تجاوز وحشیانه واکنش نشان دادند.

محمد انصاری، بازیکن سال‌های نه چندان دور پرسپولیس و معاون ورزشی این باشگاه نیز به تازگی در صفحه رسمی خود نسبت به جایزه صلحی که ماه‌های گذشته از سوی فیفا به ترامپ اهدا شد و تجاوز آمریکا به مدرسه شجره طیبه میناب واکنش نشان داد.

مردم ایران همچنان پای این انقلاب و نظام هستند

مردم ایران همچنان پای این انقلاب و نظام هستند

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان گفت: دشمنان ما تصور می‌کنند که روحیه مردم ایران با این شهادت‌ها تضعیف می‌شود، اما همین شهادت‌هاست که این مردم را متحدتر کرده است.

وی با بیان که چهره رژیم غاصب صهیونی و آمریکای جنایتکار در جهان رسوا شده است، افزود: امروز چهره دشمنان ما در دنیا رسوا شده و کارشان به انزوا کشیده شده است. آمریکا از ناتو و کشورهای اروپا درخواست کرده تا به کمکش بیایند که تنگه هرمز را باز بکنند. اروپایی‌ها خوب می‌دانند که اگر آنها هم ناوچه‌هایشان را بیاورند، تنگه هرمز دست ایران است و بس. هیچ کشور و قدرتی نمی‌تواند رفتار هوشمندانه ما را در تنگه هرمز به مخاطره بیندازد.

این نبرد میان فرشتگان میناب و شیاطین اپستین است

این نبرد میان فرشتگان میناب و شیاطین اپستین است

مجید واشقانی، بازیگر سینما و تلویزیون کشور خطاب به دشمنان ایران گفت: در روزهای سرنوشت‌ساز و پیچ مهم تاریخی در معرکه جنگ قرار گرفته‌ایم؛ امروز سرنوشت همه ما به هم گره خورده. ما در کشتی ایران نشسته‌ایم. این نبردی میان فرشتگان میناب و شیاطین اپستین است.

حمایت محمد اصفهانی از کشور در شرایط جنگی

حمایت محمد اصفهانی از کشور در شرایط جنگی

محمد اصفهانی، خواننده برجسته کشور در فضای مجازی نوشت: «با سلام و بزرگداشت یاد شهیدان مسیر حقیقت و سعادت و تبریک سال نو، به عنوان زاده و بالیده ایران، تجاوز و زیاده‌خواهی دشمنان این آب و خاک را نسبت به تمامیت ارضی و قدرت دفاعی بازدارنده آن، غیرمنطقی و محکوم می‌دانم.

مردم هوشمند، شجاع و بی‌نظیر ما شایسته بهترین‌ها هستند و خداوند، حافظ ماست.»

کد خبر 957976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.