آنجا که مهارت و اخلاق ورزشکاری دست به دست هم می‌دهد

پنجره‌ای از امیدبخش‌ترین روایت‌ها از اقتدار و همبستگی ملی و فراملی در شرایطی که کشور با جنگ و تجاوز رژیم ظالم آمریکایی-صهیونیستی روبه‌رو است، به تحریر درآمده که تنها قطره‌ای از دریای همدلی و حماسه‌آفرینی ایرانِ سرافراز بر جریده تاریخ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در این برگ از روایت اقتدار و همدلی ایران سرافراز می‌خواهیم از همبستگی و وحدت مردم ملت ایران سخن بگوییم؛ وحدتی که سال‌هاست پابرجاست و با وجود نقشه‌های دشمن و شرایط جنگ خدشه‌ای بدان وارد نشده و بلکه بیش از پیش در دل مردم جاری شده است.

اینجا همدلی رنگ ملی و فراملی به خود می‌گیرد، به‌گونه‌ای که مردم، دغدغه‌مند یکدیگر می‌شوند و به حسب وظیفه و باری که به امانت به آنها سپرده شده است، تا پای جان برای ایران و تمام مظلومان و آزادی‌خواهان وارد میدان می‌شوند و دست از تلاش برنمی‌دارند و این دریچه‌ای به روی امید و امیدآفرینی در روایت‌های این روزها است.

«ایران همدل، ایران مقتدر» نمایی از اقتدار و همبستگی ملی را به نمایش می‌گذارد، روایت‌هایی از امید و انگیزه را عرضه می‌کند و قطره‌ای از دریای ایرانِ سرافراز را در شرایطی که کشور با چالش جنگ و تجاوز رژیم ظالم آمریکایی-صهیونیستی روبه‌رو است، را نشان می‌دهد.

رزاق‌نیا: ایستادگی مردم می‌تواند در جهان زبانزد خاص و عام باشد

ایستادگی مردم می‌تواند در جهان زبانزد خاص و عام باشد

امیر محمد رزاق‌نیا، بازیکن تیم فوتبال استقلال با اشاره از جان گذشتگی نیروهای امدادی در کمک به مردم آسیب دیده از جنگ تحمیلی اظهار کرد: باید به احترام تک تک کسانی که این روزها در خدمت رسانی به مردم ذره‌ای دریغ نکرده‌اند تمام قد ایستاد، بدون تردید جانفشانی و خدماتی که آنها در این روزهای سخت به مردم ارائه می‌دهند برگه زرینی در تاریخ ایران زمین خواهد بود و هیچ گاه از خاطر مردم پاک نخواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به حمله بی رحمانه دشمن به مدرسه میناب این اتفاق را یک تراژری بزرگ توصیف کرد و در ادامه توضیح داد: قلب هر انسان آزاده‌ای از این حجم بی رحمی به درد می‌آید، متاسفانه نهادهای بین المللی در قبال عمق این فاجعه انسانی سکوت کرده‌اند و کلامی درباره کودکان معصومی که از میان ما رفتند و جان باختگان این حادثه حرفی نمی‌زنند، اما انصاف نیست که در این روزها با خانواده‌های کودکان معصوم و فرشته‌های نازنینی که دیگر در بین ما نیستند حرفی نزنیم؛ امیدوارم که خداوند به خانواده آنها صبر عطا کند و دوباره آرامش به کشور ما بازگردد.

رزاقی نیا در ادامه توضیح داد: مردم مظلوم ایران با وجود مشکلاتی که ناشی از تجاوز دشمن است کنار هم ایستاده‌اند و این ایستادگی می‌تواند در جهان زبانزد خاص و عام باشد، امیدوارم جنگ افروزان هر چه سریعتر به بی‌رحمی و تجاوز خود پایان دهند تا دوباره آرامش بر کشور حاکم شود.

نامه ۱۰ هزار ورزشکار ایرانی برای تعلیق ورزش آمریکا و رژیم صهیونیستی

نامه ۱۰ هزار ورزشکار ایرانی برای تعلیق ورزش آمریکا و رژیم صهیونیستی

بیش از ۱۰ هزار نفر از ورزشکاران کشورمان با امضای نامه‌ای، ضمن محکومیت کشتار ورزشکاران و حمله به اماکن ورزشی ایران، خواستار تحریم آمریکای جنگ‌طلب و رژیم صهیونیستی جنایتکار از تمامی مسابقات بین‌المللی شدند.

این ورزشکاران خواهان تعلیق عضویت آمریکا و اسرائیل در کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) و کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC) هستند.

علیپور: متاسفم که می‌بینم مدارس و دانشگاه‌ها هدف قرار گرفته است

متاسفم که می‌بینم مدارس و دانشگاه‌ها هدف قرار گرفته است

علی علیپور، مهاجم تیم ملی درباره حمله صهیونی -آمریکایی به کشورمان عنوان کرد: متاسفم که می‌بینیم مدارس و ورزشگاه‌ها هدف قرار گرفته و تخریب شده‌اند. این رویه و جنایت‌ها دشمن باید مایه تاسف جامعه بین‌الملل باشد.

وی افزود: خواهش من به عنوان برادر کوچک از همه هموطنان این است که در این شرایط بیشتر و بیشتر کمک حال هم باشیم؛ هر کسی به فراخور شغل خودش سعی کند به هموطن خود کمک کند و بیشتر از قبل به یکدیگر کمک کنیم و آرامش بدهیم. البته مطمئن هستم مردم عزیز کشورم در کنار هم بوده و این موارد را رعایت می کنند.

بازیکن تیم ملی فوتبال بانوان: مرا هیچ از وطن محبوب‌تر نیست + عکس

مرا هیچ از وطن محبوب‌تر نیست

گلنوش خسروی، بازیکن تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان در صفحه شخصی خود نوشت: «مرا هیچ از وطن محبوب‌تر نیست.»

بیانیه تیم ملی تیراندازی ایران در دفاع از حریم امن ملت و ورزش

بیانیه تیم ملی تیراندازی ایران در دفاع از حریم امن ملت و ورزش

اعضای تیم ملی تفنگ و کادر فنی این تیم با صدور بیانیه‌ای مشترک آمادگی خود در حفظ کیان ایران و حمایت از نیروهای مسلح را اعلام کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است:

«امروز، ابرهای سیاه تجاوز تروریست‌های آمریکایی و صهیونیستی، آسمان پاک میهنمان را تاریک کرد. شعله‌های آتش خصومت، از آسمان بر حریم بی‌گناهان فرود آمد و نسیم صبح امید را به خاکستر غم بدل نمود. آنان که ادعای تمدن و انسانیت دارند، با سنگدلی، رهبر انقلاب را حین انجام امورات کشور به شهادت رساندند، خانه‌های امن مردم بی‌پناه، مدارس پر از امید کودکان و پناهگاه‌های غیرنظامی را نشانه گرفتند. خون مردم مظلوم بر زمین ریخت و فریاد شهیدان کوچک مدرسه شجره طیبه میناب، در گوش تاریخ پیچید. این کودکان، که باید با قلم‌های رنگین، رویاهای فردا را می‌نوشتند، زیر آوار جنایت به پرواز درآمدند و چراغ زندگی را در دل خانواده‌هایشان خاموش کردند. این حمله، نه یک درگیری نظامی، که کشتار بی‌گناهان در پناهگاه‌های امن است و هر وجدان بیداری را به اعتراض وامی‌دارد.

حتی حریم مقدس ورزش نیز از این یورش در امان نماند. ساختمان‌های فدراسیون تیراندازی هدف قرار گرفت؛ حمله‌ای که نقض آشکار قوانین بین‌المللی و بی‌حرمتی به صلح‌طلبی ذاتی ورزش است. ورزشگاه‌ها خانه‌های امن بشریت‌اند، نه صحنه بمباران.

ما، اعضای تیم ملی تفنگ جمهوری اسلامی ایران، سوگند یاد می‌کنیم که در تمام میادین بین‌المللی، با تمام توان و غیرت، پرچم پرافتخار ایران را بالا ببریم. تفنگ در دست ما، نه ابزار خشونت، که نماد ایستادگی، صلابت و پیروزی است. ما با هر تیر، پیام صلح و مقاومت ملتمان را به جهانیان خواهیم رساند.

در پایان، این یورش ناجوانمردانه به خاک وطن، مردم بی‌پناه و حریم ورزش را به شدت محکوم می‌کنیم و از جامعه جهانی می‌خواهیم در برابر این نقض فاحش قوانین بین‌المللی سکوت نکند.»

لیموچی: نام ایران همیشه سربلند می‌ماند

نام ایران همیشه سربلند می‌ماند

مهدی لیموچی، بازیکن تیم سپاهان ضمن عرض تسلیت به همه هم‌وطنان عزادار در پی حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران و شهادت هزاران نفر از مردم ایران اظهار کرد: همه ما می‌بینیم که هجوم دشمن با حملات موشکی و بمب‌های سنگین، موجب کشته شدن بسیاری از مردم عادی، زنان و کودکان شده است و به نظرم هر کسی که چشم خود را روی این جنایت‌ها ببندد، عشق به وطن ندارد.

وی افزود: شهادت بسیاری از دانش‌آموزان در مدارس میناب و قزوین، تخریب خانه‌های مردم و آسیب رساندن به بیمارستان‌ها، چیزی جز جنایت علیه ایران نیست و هر کس که خودش را ایرانی بداند، دلش از این همه اتفاق تلخ به درد می‌آید و نمی‌تواند سکوت کند.

ستاره سپاهان یادآور شد: با هم‌وطنانم ابراز همدردی می‌کنم و کنار مردم داغدیده هستم؛ مطمئنم این روزهای تلخ هم به پایان می‌رسد و نام ایران مثل همیشه سربلند می‌ماند.

اقدام جالب پرسپولیسی‌ها به یاد شهدای مدرسه میناب +عکس

اقدام جالب باشگاه پرسپولیس به یاد شهدای مدرسه میناب

سردر ساختمان باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس به یاد ۱۶۵ دانش‌آموز مینابی که در جریان جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان در حمله موشکی به یک مدرسه دخترانه به شهادت رسیدند با تابلوی جدیدی به نام دانش‌آموزان شهید نام‌گذاری و مزین شد.

کد خبر 956937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.