سپر کوروش برخی فایل‌های صوتی کاربران ایران‌اینترنشنال را منتشر کرد

گروه هکری سپر کوروش، مطابق با وعده‌ای که دقایقی پیش اعلام کرده بود، نمونه‌هایی از فایل‌های صوتی متعلق به افرادی که برای رسانه ضدانقلابی ایران اینترنشنال ارسال شده بود، را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، گروه هکری سپر کوروش، مطابق با وعده‌ای که دقایقی پیش اعلام کرده بود، نمونه‌هایی از فایل‌های صوتی متعلق به افرادی که برای رسانه ضدانقلابی ایران اینترنشنال ارسال شده بود را منتشر کرد.

این گروه سایبری پیش از این اعلام کرده بود که در این مرحله توجه ما به بخش پیام‌های صوتی و ارتباطات رسانه صهیونیستی اینترنشنال معطوف شده است.

بخشی که افراد مختلف از طریق آن دیدگاه‌ها، گزارش‌ها و روایت‌های خود را ارسال می‌کنند و این در کنار دسترسی به بانک مرتبطان این شبکه که از طریق پیامگیر تلگرامی اتفاق افتاد، منجر به دسترسی به شبکه وطن فروشان داخلی شده است.

در ادامه پیام این گروه هکری تاکید شده است: به نظر ما، بسیاری از روایت‌ها و ادعاهایی که گاهی در فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شوند، از همین مسیر وارد جریان خبر می‌شوند و به همین دلیل تصمیم گرفتیم این بخش را دقیق‌تر زیر نظر بگیریم و هرجا که نیاز به پرسش، بررسی یا شفاف‌سازی باشد، آن را مطرح کنیم؛ این شبکه، رسانه دشمن است و آنچه که اهمیت دارد رسیدگی قضایی به مرتبطین آن است.

در بخش دیگری از این پیام عنوان شده است: دیتابیس کامل برای نهادهای امنیتی ایران ارسال می شود تا آزمونی برای دستگاه قضایی برای مصادره اموال این وطن فروشان باشد.

همچنین تاکید شده است: نکته قابل توجه در این بانک که تا ۴ ساعت پیش را شامل می‌شود، حجم تنفر مخاطبان فارسی زبان نسبت به این شبکه اسرائیلی است.

منبع: فارس

کد خبر 956629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.