حملات کوبنده حزب‌الله علیه نظامیان اشغالگر صهیونیست

حزب‌الله لبنان اعلام کرد: اهداف راهبردی در عمق سرزمین‌های اشغالی را هدف حملات خود قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حزب الله لبنان امروز _دوشنبه بیست‌وپنجم اسفند_ در تازه‌ترین عملیات خود دو  هدف استراتژیک را در عمق سرزمین‌های اشغالی مورد حمله قرار داد.

حزب‌الله لبنان در این حملات یک کارخانه تسلیحاتی و یک پایگاه هوایی را در هم کوبید؛ حزب‌الله در مقابله با تجاوز زمینی ارتش رژیم اشغالگر نیز سه تانک مرکاوای دشمن صهیونیستی را با موشک‌های هدایت‌شونده منهدم کرد.

رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان  در مناطق مرزی و درگیری‌های زمینی، جلوی پیشروی پیاده‌نظام و ادوات زرهی ارتش رژیم صهیونیستی به سمت شهرک‌های «الخیام»، «عیترون» و «مارون الراس» را گرفتند و خسارات و ضربات شدیدی به آن‌ها وارد کردند.

منابع خبری امروز  از آغاز حمله زمینی ارتش متجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و مقابله رزمندگان حزب الله با متجاوزان خبر دادند. در همین راستا، کانال ۱۵ رژیم صهیونیستی گزارش داد که تیپ ۹۱ ارتش رژیم اسرائیل در روزهای اخیر حملات زمینی را به بخش شرقی آغاز کرده است.

در این گزارش آمده است که رزمندگان حزب‌الله توانستند به روستاهای خط اول و دوم پیشروی کنند و مستقر شوند. در ادامه این گزارش آمده است که حزب‌الله لبنان با متجاوزان مقابله و درگیری‌هایی در این مناطق رخ داد.

کد خبر 956572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.