اورونوف از پرسپولیس جدا می‌شود؟

مدیر عامل پرسپولیس جدایی ستاره ازبک را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پس از شروع جنگ در ایران و خروج خارجی‌های لیگ برتر از مرزها، شایعه جدایی بسیاری از آن‌ها در رسانه‌ها مطرح شده که رفتن ستاره‌ها برای تیم‌های ایرانی دردناک‌تر خواهد بود.

یکی از مهره‌های مهم لیگ برتر و پرسپولیس در فصول اخیر اوستون اورونوف بود که پیشنهادهای بزرگی هم داشت، اما تا امروز بازیکن سرخ‌ها به شمار می‌رود.

شایعه شده بود که اورونوف درخواست جدایی داده، اما پیمان حدادی در این باره توضیح داد: «اولا باشگاه وظیفه‌اش بود باشگاه در مورد اتفاقات اخیر و جنگ تحمیلی به صورت بیانیه و عملی واکنش نشان دهد. ما یک باشگاه فرهنگی ورزشی هستیم. تا این لحظه هیچ‌کدام از بازیکنان خارجی ما درخواست قطع همکاری نداده‌اند، البته بچه‌های بین‌الملل ما فردا در باشگاه حضور خواهند داشت، ما با پنجاه درصد ظرفیتمان این چند روز در باشگاه هستیم.»

کد خبر 956268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.